dobroge.tv

Live

Noi fluxuri de vaccinare, deschise în patru centre comerciale din Constanța: „Avem speranțe mari ca la finalul acestor trei zile să avem rezultate pozitive”

14 mai 2021
Publicitate

Și centrele comerciale se alătură campaniei de vaccinare. În patru mall-uri din oraș s-au deschis fluxuri de vaccinare, așadar cine vrea să se imunizeze poate veni, până duminică să se imunizeze. Pentru administrarea serului nu este nevoie de programare, ci doar de un act de identitate.

Cumpărături și vaccinare: pentru asta pot veni zilele acestea constănțenii în cele mai importante centre comerciale din oraș. Într-un mall din Constanța, zeci de oameni deja se imunizaseră, încă de la deschidere.

35 de persoane au fost vaccinare de când s-a deschis centrul comercial, la ora 10.00 și până la ora 12.00.

Pentru a accelera campania de vaccinare, la Constanța s-a dat startul maratonului vaccinării și în mall-uri. Așadar, printre cumpărături, doritorii se pot imuniza împotriva SARS-CoV-2. Iar acesta este doar începutul.

Pe lângă fluxurile existente în centre clasice, înființate încă de la începutul anului, s-a început de câteva săptămâni și cu aceste inițiative atipice, acest maraton al vaccinării. Vor urma și alte inițiative de acest gen”, a declarat Silviu Coșa, prefectul județului Constanța.

Imunizarea se va face cu serul de la Pfizer. Autoritățile speră să fie cât mai mulți doritori. Doar așa putem învinge pandemia, spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică din Constanța.

Avem speranțe mari ca la finalul acestor trei zile să avem rezultate pozitive. Am ajuns la nivelul județului Constanța la 23% vaccinați cu prima doză. Suntem pe o incidență mică, aproape de foarte mică. Suntem pe scenariul verde”, a declarat Cristina Schipor, director executiv DSP Constanța.

Constanța stă foarte bine la nivel național în ceea ce privește desfășurarea campaniei de vaccinare.

Va fi aici creuzetul relaxării. Se desfășoară în acest weekend și congrese medicale, care de asemenea, promovează vaccinarea, promovează testarea pentru Hepatită C. Deci iată, Constanța se pregătește pentru sezonul estival”, a declarat Sorin Rugină, medic infecționist SCBI Constanța.

Doritorii trebuie să se prezinte în cele patru centre comerciale doar cu buletinul sau pașaportul indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare. Programul centrelor de vaccinare coincide cu cel al mall-urilor în care se află. Maratonul se încheie duminică.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233