dobroge.tv

Live

15 garaje de pe aleea Nalbei urmează să fie demolate pentru a se amenaja noi locuri de parcare: unii proprietari sunt nemulțumiți

14 mai 2021
Publicitate

Se desființează garajele de pe aleea Nalbei. 15 astfel de construcții urmează să fie demolate. Angajații municipalității au început deja să le dărâme. Unii proprietari sunt însă nemulțumiți. Dețin acele spații de mai bine de 30 de ani, iar acolo aveau depozitate anumite obiecte. Acum, o parte dintre ei au fost nevoiți să le arunce la gunoi, pentru că nu au unde să le țină. Alții spun că mai aveau timp până pe 21 mai să le elibereze. În locul garajelor, vor fi amenajate mai multe locuri de parcare.

Aproximativ 15 garaje de pe aleea Nalbei vor fi desființate. Proprietarii au fost deja somați, iar pe mulți dintre ei i-am găsit vineri, cărând cutii, televizoare, găleți de vopsea și chiar obiecte de mobilier.

Pe strada Nalbei a fost forfotă încă de dimineață. De la primele ore, proprietarii garajelor au început să-și scoată bunurile din interiorul acestora. După ce vor fi eliberate, garajele vor trebui demolate.

Avem boxă și restul, ce nu intră, le aruncăm, ce să facem”, spune o constănțeancă.

Reporter: De câți ani aveați garajul?

Constănțean: De 31. De când le-am făcut din 1990.

Reporter: Ce ați făcut cu lucrurile pe care le aveați?

Constănțean: Pe toate le-am aruncat că nu aveam ce să facem cu ele.

Însă nu asta îi deranjează pe oameni cel mai tare, ci faptul că mai aveau la dispoziție cel puțin o săptămână pentru a le elibera.

Cele trei care sunt demolate au venit de la Poliția Locală, de la Primărie, au spart lacătele, au adus utilaje și tot și le-au dărâmat. Și la noi au vrut să intre și soțul meu le-a spus când au venit: peste cadavrul meu o să treceți. Mai aveam până pe 21 termen. Noi eram în judecată. Până pe 21. Nu au ținut cont”, spune o constănțeancă.

Au venit și au scos mașinile, eu tăiat lacăte fără mine”, spune un constănțean.

În locul garajelor municipalitatea a anunțat că va face locuri de parcare.

Acolo unde am garaj o să-mi dea mie loc de parcare dacă o să facă parcare acolo, nu e normal?”, spune o constănțeancă.

Tot pe aleea Nalbei, în zona delimitată de blocurile L107 și L111 au fost date în folosință până acum 37 de noi locuri de parcare. În continuare, polițiștii locali acționează pentru identificarea tuturor construcțiilor care strică imaginea orașului sau ocupă inutil spații care pot deveni mult mai plăcute și utile pentru locuitorii zonei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233