dobroge.tv

Live

Calvarul locuitorilor de pe Aleea Jadului continuă: muncitorii au ieșit din nou pe șantier pentru a continua lucrările, blocând calea de acces cu utilaje

12 mai 2021
Publicitate

Dezvoltatorii continuă să înalțe blocuri în cartierele noi și fac umbră caselor deja ridicate în mai mute zone din oraș. Un exemplu este situația de pe aleea Jadului, la doi pași de Campusul Universității Ovidius. Aici construcția a fost stopată în urma mai multor sesizări făcute de localnici, însă fără succes pentru că muncitorii sunt din nou pe șantier. De data aceasta, utilajele firmei de construcție au blocat accesul vecinilor, care au apelat la oamenii legii ca să li se facă dreptate.

Ne-a blocat ieșirea. Deci ne-a blocat pur si simplu aleea care este de patru metri”, spune un locuitor.

Aceasta este o nouă problemă cu care locuitorii de pe Aleea Jadului se confruntă, după ce vestea că un mastodont se va ridica în următorii ani la doi pași de casele lor. Domnul Neagu locuiește într-o vilă pe malul lacului Siutghiol. Visul că liniștea și natura vor fi singurele prietene în zona aceasta a fost spulberat de dezvoltatorii care nu au ratat nici acest colț de rai, la doi pași de apă.

Unii locuitori sunt deranjați de faptul că uneori calea de acces către casele lor este blocată din cauza utilajelor.

Se blochează o alee de patru metri care în aceeași manieră, va putea fi blocată oricând s-ar întâmpla un eveniment de forță majoră”, spune Viorel Neagu, proprietar.

Supărați, aceștia au apelat la oamenii legii ca să li se facă dreptate.

Reporter: Ați chemat Poliția Locală. O veți mai face dacă este cazul?

Viorel Neagu, proprietar: Cu siguranță. Numai că această amendă este valabilă numai pentru 24 de ore.

De aproape un an se luptă în instanțe să oprească construcția blocului situat la nici 2 metri de gardul casei sale. Totul fără succes pentru că de câteva zile muncitorii și-au reluat lucrările în teren.

În urmă cu mai puțin de o lună, această hotărâre a fost invalidată și din nou autorizația este în funcțiune”, a mai declarat Viorel Neagu, proprietar.

Nu este prima dată când oamenii au apelat Poliția Locală. Aceștia susțin că s-au mai confruntat cu diverse probleme odată cu șantierul aflat în construcție. Una dintre ele este malul care era în pericol de prăbușire și afecta gospodăria de lângă acest teren.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233