dobroge.tv

Live

ACCIDENT CUMPLIT. O autospecială de poliţie a luat foc după ce s-a izbit într-un copac: doi poliţişti au ars de vii!

ACCIDENT CUMPLIT. O autospecială de poliţie a luat foc după ce s-a izbit într-un copac: doi poliţişti au ars de vii!
10 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un accident cumplit a avut loc aseară. Doi poliţişti , un bărbat de 45 de ani şi o tânără de 21 de ani, din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca - IPJ Brăila au ars de vii, marţi seară, după ce autospeciala cu care se deplasau a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac, după care a fost cuprinsă de flăcări. Cei doi se aflau într-o misiune de patrulare.

 Cumplitul accident s-a produs pe drumul judeţean 221, în zona localităţii Şuteşti, judeţul Brăila. Agentul Ana Maria Manea avea doar 21 de ani şi era încadrată de doar câteva luni în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în timp ce colegul ei, agentul şef Mihai Bara (45 de ani) era un poliţist cu vechime în poliţie. Cei doi se aflau în patrulare în momentul în care s-a petrecut tragedia. 

 "Din primele informaţii, colegul nostru a pierdut controlul "autospecialei", acele sicrie pe roţi de care vă aminteam într-un articol anterior şi s-a izbit de un copac, după care maşina a luat foc. În urma accidentului, colegii noştri din cadrul Secţiei 4 Ianca – IPJ Brăila, aflaţi în timpul serviciului, au decedat, (carbonizaţi). Dumnezeu să-i odihnească în pace!", au declarat reprezentanţii Sindicatului Europol. 

 Poliţistul care se afla la volan mai avea un an până la pensie, iar tânăra poliţistă din dreapta intrase în serviciu în urmă cu numai cinci luni.

 „Transmitem sincere condoleanţe familiilor colegilor noştri şi tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian, la faţa locului au intervenit două autospeciale ale ISU şi un echipaj SMURD, dar cei doi nu au mai putut fi salvaţi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233