dobroge.tv

Live

LITORALUL PENTRU TOȚI

Luna mai aduce tarife mai scăzute pe litoral: „Prețuri începând de la 200 de lei pe cameră, pentru un sejur de cinci nopți, într-o cameră dublă”

10 mai 2021
Publicitate

Vacanța la mare este în această lună mai ieftină. A început o perioadă cu prețuri mici, cunoscută cândva drept programul „Litoralul pentru Toți”. Asta înseamnă tarife chiar și cu 50% mai scăzute faţă de cele pe care turiştii le vor plăti în luna iulie, în plin sezon. Acum poți sta șase zile la mare cu doar 99 de lei de persoană.

Turiştii care vor veni în Mamaia, Eforie şi Constanţa vor plăti pentru un sejur de șase nopţi între 200 şi 700 de lei, de persoană. Tarifele diferă în funcţie de condiţiile oferite însă cele mai mici prețuri le găsim în sudul Litoralului.

Prețuri începând de la 200 de lei pe cameră pe sejur, pentru un sejur de cinci nopți, într-o cameră dublă, pentru două persoane, la un hotel de două stele”, a declarat Ștefan Necula, agent de turism.

Hotelurile de trei stele pleacă de la 249 de lei de persoană, pentru cinci nopți de cazare, cu mic dejun inclus. Dacă vorbim de hotelurile de patru stele, prețurile pleacă de la 349 de lei de persoană pentru un sejur de cinci nopți de cazare, cu mic dejun inclus”, a declarat Aurelian Marin, hotelier.

Cândva, programul „Litoralul pentru Toţi” era unul social şi plafona tarifele la fel pentru orice hotel. Ca să nu încalce legile de care se ocupă Consiliul Concurenţei, acum hotelierii nu mai acţionează la unison şi fiecare îşi promovează propriile reduceri.

Vorbim de discounturi de până la 50%. Cât și tot felul de oferte atipice. Copiii au gratuități și pentru această perioadă. Aceste facilități pentru copii sunt chiar mărite”, a declarat Anca Nedea, președintele Organizației Patronale Mamaia.

În această perioadă și plajele sunt amenajate pentru turiști.

Am pus umbrelele, după aceea trebuie să aducem șezlongurile, saltelele și cam atât. Să dăm drumul al beach bar. Cu prețuri mici, de la 10-15 lei șezlongul”, a declarat Răzvan Chițan, operator de plajă.

Vremea se anunţă frumoasă în următoarele zile. Apa va fi plăcută, soarele strălucitor iar ofertele scăzute rămân aşa până la 15 iunie.

Reporter: Merită să vii în perioada asta la mare?

Turist: Să te odihnești. Merită, că e liber.

În primul rând pentru aerosoli și un pic de relaxare din aglomerația din oraș, fugim. Profităm acum cât putem că suntem în concediu cu asta mică”, spune o turistă.

Pe lângă preţurile mici, o vacanţă pe litoral în această perioadă a anului mai are şi alte avantaje: marea are o culoare incredibilă care aminteşte de cele mai frumoase insule greceşti iar plajele sunt aproape pustii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233