dobroge.tv

Live

Dezmăţ în ultima noapte de distracţii în Vamă: "Alcoolul este viaţa şi viaţa e alcool"

08 iunie 2020
Publicitate

S-a pus punct final minivacanței de Rusalii. Noaptea trecută vamaioții rămași la malul mării au avut parte de ultimele petreceri. Spre ziuă, când toate terasele și barurile au închis porțile, s-au retras și petrecăreții la casele lor cu regretul că distracția s-a terminat.

În ultima noapte de distracție la mare, Vama Veche a fost un vulcan de energie revărsată pe nisipul plajelor și în mijlocul drumurilor. Turiști și localnici deopotrivă, au dansat pentru a treia noapte consecutiv, până la epuizare. 

 De Rusalii, Vama Veche a fost singurul loc în care tinerii au mai avut unde să se distreze și să-și consume energia. În rest, litoralul abia se trezește din carantină. Cele mai multe dintre terase sau cluburi încă nu s-au deschis iar stațiunile estivale sunt goale. 

Regretele au fost și pentru Vama Veche: unii au găsit-o ușor schimbată, altora li s-a părut la fel ca-ntotdeauna. Cei mai mulți dintre turiști au plecat spre casă astăzi. Ar mai fi rămas câteva zile numai că serviciul ori facultatea nu prea i-au mai lăsat. 

Minivacanța de Rusalii s-a terminat, nu însă și distracția. Vara e abia la început iar petrecăreții au promis că se vor întoarce în curând, cu forțe proaspete.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233