dobroge.tv

Live

IMAGINI DRAMATICE pe plaja din Eforie - salvamar întins pe nisip, epuizat după ce a salvat din valuri un turist inconştient!

07 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Au fost clipe dramatice pe plaja Belona, din Eforie Nord. Un turist a fost salvat în ultima clipă de un salvamar, după ce a intrat în apă să-şi culeagă pălăria, în ciuda faptului că marea este foarte agitată, iar valurile sunt mari. 

Gestul său necugetat aproape l-a costat viaţa întrucât curenţii puternici l-au tras imediat în larg. Norocul lui a fost faptul că pe plajă se aflau în acel moment şi salvamari care se pregăteau pentru ziua de mâine, atunci când îşi încep oficial contractul. 

Oamenii nu au stat o clipă pe gânduri şi au intrat după bărbat în apă, reuşind să-l salveze pe turistul inconştient. Din fericire, bărbatul este acum în afara oricărui pericol.

Cât de dificilă a fost întreaga operaţiune o demonstrează imaginile surprinse la faţa locului. Unul dintre salvamarii  care au luptat pentru viaţa lui şi au reuşit să-l scoată din valuri, a avut nevoie de câteva momente de odihnă pentru a-şi reveni. 

 Acesta a fost surprins într-un video în timp ce stă întins pe nisip, extenuat după eforul pe care l-a depus.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233