dobroge.tv

Live

CAMPANIA DE VACCINARE

Angajații șantierului naval din Mangalia se vaccinează împotriva COVID-19 la locul de muncă: aproximativ 10.000 de persoane se vor imuniza

29 aprilie 2021
Publicitate

A început vaccinarea angajaților de la șantierul naval din Mangalia. Aceștia se imunizează la sediul companiei, unde a fost organizat un centru. Aproximativ 10.000 de persoane se vor imuniza, pentru că vor avea acces atât familiile muncitorilor, cât și subcontractorii companiei.

În prima zi de vaccinare, miercuri, aproximativ 50 de angajați ai șantierului naval din Mangalia au fost imunizați. Toți au primit serul de la Pfizer după luni întregi de așteptare. Unii s-au și îmbolnăvit în tot acest timp.

Am avut infecția dar a fost calea cea mai ușoară. Mă așteptam să doară, dar nu. Vedem după”, spune o angajată.

Începând din ianuarie de când s-a demarat toate campaniile până s-a ajuns la nivelul trei a durat ceva. De foarte multe ori am făcut și aici la muncă și în privat foarte multe teste, pentru că noi colaborăm cu oameni, suntem în anumite joburi în care trebuie să stai de vorbă cu fiecare om, să asculți fiecare om și este destul de dificil. Speranțele.. să revenim la normal, ăsta este singurul lucru”, spune un angajat.

Aproximativ 2.000 de persoane, muncitori ai șantierului naval, vor fi imunizați împotriva noului coronavirus. Acestora li se vor adăuga familiile și subcontractorii companiei, iar numărul vaccinaților va ajunge până la zece mii.

Vaccinarea este în cele din urmă singura soluție pentru această nenorocire, să scăpăm de această pandemie. Deci e foarte importantă. Avem în jur de 2.000 de angajați în Mangalia. De asemenea, deschidem centrul de vaccinare pentru toți cei care lucrează pe platforma șantierului naval Mangalia”, a declarat Chris Groninger, dir. gen. Damen Shipyards Mangalia.

Vom începe săptămâna viitoare cu șantierele din Constanța, Agigea, tot așa mari angajatori. Îndemnăm toată lumea să vină să se vaccineze, să aibă încredere”, a declarat Cristina Schipor, director DSP Constanța.

Vaccinarea la sediul șantierului naval se face cu ajutorul echipei medicale de acolo. Agenții economici care nu dispun de cadrele necesare și vor dori să vaccineze angajații vor primi ajutorul unei echipe mobile.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233