dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: pe strada Dionisie cel Mic se reabilitează carosabilul, trotuarul și urmează să se amenajeze o parcare

29 aprilie 2021
Publicitate

Se lucrează intens pe strada Dionisie cel Mic din Constanța. Se reabilitează carosabilul și trotuarele și chiar urmează să fie amenajată o parcare. Oamenii spun că investiția este binevenită. Au, în schimb, alte nemulțumiri pe care speră să le rezolve municipalitatea cât de curând.

Continuă lucrările edilitare din municipiul Constanța. De la începutul acestei săptămâni, echipele de muncitori și utilajele se află în zona Coiciu.

Șantierul s-a mutat în aceste zile pe strada Dionisie cel Mic. Se reabilitează carosabilul, se reabilitează și trotuarele și se amenajează și o parcare.

Vizat de lucrările de reabilitare este tronsonul delimitat de străzile Barbu Ștefănescu Delavrancea și Ștefăniță Vodă. Muncitorii au avut, printre altele, de executat lucrări de frezare a carosabilului în etapa premergătoare asfaltării. Cei care locuiesc în zonă sunt încântați că s-a intervenit pentru reparații.

Ce era strada asta, de nu știai ce e. Apă, călcai, numai baltă. Nu puteai să pleci nicăieri. Luai copilul, trebuia să-l iei în brațe și să pleci cu el. Nu puteai să îl lași jos ca să plece”, spune o constănțeancă.

Erau mult mai multe gropi. Chiar în față la scară la mine erau vreo cinci-șase metri”, spune un constănțean.

E frumos. Nu poți să spui că ori și care lucru, e frumos”, spune un constănțean.

Oamenii spun că și-ar dori să se intervină și în spatele blocurilor. Mai multe locuri de parcare sau chiar un loc de joacă spun constănțenii că s-ar putea face în zonă.

E o groapă de noroi acolo”, spune o constănțeancă.

Parcări. S-a făcut aia mare, dar e și în spate. A fost un loc de joacă”, spune un constănțean.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare fără probleme, circulația rutieră este restricționată total, pe timpul lucrărilor, între orele 7:30 și 15:30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233