dobroge.tv

Live

Peste 92.000 de doze de vaccin Pfizer au ajuns la Constanța: luni după amiază erau aproximativ 200 de persoane înscrise pe lista de așteptare

26 aprilie 2021
Publicitate

Cea mai mare tranșă de Pfizer a ajuns la Constanța. Aproximativ 92.000 de doze au fost primite de Centrul Regional de Depozitare din județ. Acestea vor fi folosite fie pentru rapelul persoanelor care au primit deja prima doză, fie pentru cei cărora le-a venit rândul pe platforma de vaccinare. Conform datelor oficiale, serul de la Pfizer este cel mai solicitat.

Peste 700.000 de doze de Pfizer au ajuns luni în țară. Oamenii au venit și în Constanța, conform programării, să se imunizeze.

Peste 92.000 de doze de Pfizer au ajuns astăzi la Constanța. Oamenii sunt dornici să se imunizeze cu acest ser, spun datele oficiale.

Chiar dacă serul AstraZeneca se poate administra la liber, pentru Pfizer este în continuare cerere crescută. La Pavilionul expozițional cei mai mulți veniseră special pentru imunizarea cu acest ser.

E la 21 de zile rapelul. Deci era clar că e Pfizer și am preferat să facem cu Pfizer”, spune o constănțeancă.

La Constanța, pentru Pfizer, luni după amiază erau aproape 200 de persoane înscrise pe lista de așteptare. Cererea este mare, iar ritmul de vaccinare, alert.

Județul Constanța se apropie de 140.000 de persoane vaccinate”, a declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt DSP Constanța.

Sunt și constănțeni pentru care nu contează cu ce ser se vaccinează. Imunizarea în masă trebuie luată în serios de cât mai mulți oameni, cred aceștia.

Eu am venit după locuri libere. Nu contează până la urmă. Vaccinul e tot vaccin și trebuie să scăpăm”, spune o constănțeancă.

Pentru că cererea este mare, la nivelul județului, cele mai multe fluxuri sunt de Pfizer.

În județul nostru, acest tip de vaccin se folosește la centrele de vaccinare din Constanța, Băneasa, Cobadin, Cumpăna, Mangalia, Medgidia, Mihail Kogălniceanu, Ovidiu și Valu lui Traian”, a mai declarat Tudorel Ene, purtător de cuvânt DSP Constanța.

Vaccinarea împotriva COVID-19 se desfășoară în trei etape. Acum ne aflăm în ultima dintre ele, însă prioritate au cei din etapa întâi și a doua, care nu au reușit să se imunizeze.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233