dobroge.tv

Live

Continuă lucrările în Constanța: se reabilitează pasajul de la Gară, iar zona ar urma să fie transformată în galerie de artă

26 aprilie 2021
Publicitate

Se lucrează de zor la reabilitarea pasajului de la Gară. Muncitorii refac în aceste zile finisajele interioare și exterioare. Constănțenii care tranzitează zona spun că era nevoie de astfel de lucrări și speră că vor rezista în timp. Tot aici, ar urma să fie realizată o galerie de artă în cadrul unui proiect inițiat de câțiva tineri constănțeni.

E sub orice critică. Miroase urât, când plouă se adună apa. Odată chiar am fost acostată când am venit de la biserică”, spune o constănțeancă.

Sunt câteva dintre problemele cu care s-au confruntat de-a lungul timpului constănțenii care trec prin pasajul subteran din zona Gării. Pentru rezolvarea situației, s-au luat însă măsuri concrete de la începutul acestei luni.

Și în această săptămână continuă lucrările de reabilitare a pasajului de la Gară. Se reface tencuiala pentru a preveni deteriorarea pereților.

Constănțenii speră că odată cu lucrările se va putea trece pe sub pasaj fără probleme. Recunosc și că oamenii trebuie să fie responsabili.

E bine că se face. Dacă nu e întreținut, dacă nu te ții de el, cade după aia tot și se alege praful de tot”, spune un constănțean.

Sper să continue, să facă o lucrare foarte bună și, de asemenea, să fie întreținută această lucrare, poate niște polițiști comunitari să patruleze din când în când, să trimită și niște oameni de la salubritate, să curețe gunoiul, să spele”, spune un alt constănțean.

Lucrările de reabilitare a pasajului vor fi gata undeva în luna iulie a acestui an. Ulterior, zona ar urma să fie transformată într-o galerie de artă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233