dobroge.tv

Live

Cora derulează programul Rabla pentru electrocasnice

23 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Cora reconfirmă grija pentru mediu și lansează și anul acesta propriul program Rabla pentru electrocasnice, prin care clienții care cumpără aparate noi și predau echipamentele uzate, primesc un voucher de cumpărături în valoare de 200 de lei.

În programul Cora Rabla 2021, care se derulează în perioada 6 aprilie – 31 decembrie 2021, sunt acceptate aparate frigorifice, aragazuri, mașini de spălat și aparate de aer condiționat.

Clienții pot opta între a aduce electrocasnicele vechi în oricare dintre hipermarketurile Cora City si Cora Bratianu sau de a solicita ridicarea acestora de la domiciliu, precum și livrarea noului aparat tot la domiciliu.

Amprenta noastră asupra mediului este din ce în ce mai mare și, de aceea, venim către comunități ca să le oferim soluții pentru colectarea acestor deșeuri de echipamente electrice”, a declarat Emanuel Pârvulescu, director mediu Cora România.

Programul Rabla propus de Cora răspunde acestei așteptări de a acționa pentru un mediu mai sănătos, de care suntem toți beneficiari în final. Ne bucurăm să facem mai bine pentru mediu și să ajutăm clienții prin acest mecanism simplu, prim care sunt înlăturate aparatele vechi, uzate din locuințele utilizatorilor”, a declarat Cristi Năstase, director Hipermarket Cora City.

Cora derulează anual campanii menite să reducă presiunea asupra mediului, precum programele de reciclare a uleiului uzat, a bateriilor și acumulatorilor.

Cum se implică Cora pentru protejarea mediului?

Amprenta noastră asupra mediului este tot mai mare. Punem presiune pe mediu prin tot ceea ce facem zilnic, de multe ori inconștient, de aceea este necesar să dăm și noi ceva mediului la schimb.

Ce așteptări aveți prin Programul Cora?

Programul Rabla propus de Cora răspunde acestei așteptări de a acționa pentru un mediu mai sănătos, căci tot noi suntem beneficiarii finali. Ne bucurăm să facem bine mediului și să ajutăm clienții prin acest mecanism simplu de înlăturare a aparatelor uzate, vechi din locuințele lor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233