dobroge.tv

Live

PROTESTE SUA. Poliţist ucis de un grup de protestatari - crima a fost transmisă în direct pe Facebook!

PROTESTE SUA. Poliţist ucis de un grup de protestatari - crima a fost transmisă în direct pe Facebook!
03 iunie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Protestele violente din Statele Unite ale Americii sunt departe de a se fi încheiat. Violenţele au luat amploare în mai multe oraşe şi au dus la pierderea vieţii unui căpitan de poliție în rezervă, tragedia fiind transmisă live pe Facebook. 

David Dorn, un fost căpitan de poliție de 77 de ani, a fost împușcat mortal pe un trotuar din St. Louis, în fata unei case de amanet, în noaptea de luni spre marți, la 2.30 informează ABC News. Bărbatul încerca să oprească un grup de protestatari surprinşi în timpul unui jaf. Trist este că nimeni nu a intervenit să îl salveze pe bărbat. Mai mult, momentul în care Dorn a fost ucis a fost transmis în direct pe Facebook și mai multe persoane au văzut imaginile înainte ca acestea să fie dezactivate de rețeaua de socializare.

 "Tocmai am văzut un om murind în direct", a scris pe Facebook senatorul Rasheen Aldridge. 

Soția lui Dorn, Ann Marie, a declarat pentru presa locală că soțul ei era prieten cu proprietarului casei de amanet și că a mers să verifice dacă totul e în regulă atunci când a pornit alarma. 

Protestele au zbucnit în mai multe oraşe din SUA după ce George Floyd, bărbat de culoare din Minneapolis, a murit în timp ce se afla în custodia poliţiei. În St. Louis, patru polițiști au fost împușcați în timpul luptelor de stradă, în timp ce în Las Vegas alți doi. În New York mai mulți polițiști au fost răniți după ce protestatarii au intrat cu mașinile în ei. 

Președintele Donald Trump a scos în stradă mii de soldaţi pentru a opri protestele violente. Mai multe detalii despre acest subiect: America fierbe - Trump scoate mii de soldaţi înarmaţi pe străzi!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233