dobroge.tv

Live

Sergiu, ''tatăl călăreţ'', şi-a bătut joc de banii a mii de români. Le-a dat unor interlopi casa obținută din donații

Sergiu, ''tatăl călăreţ'', şi-a bătut joc de banii a mii de români. Le-a dat unor interlopi casa obținută din donații
13 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Sergiu Ciobotariu, tânărul devenit faimos după ce s-a dus călare la maternitate ca să își vadă soția și copilul nou-născut, a vândut casa primită de la Cătălin Moroșanu. Casa a fost cumpărată cu ajutorul donaţiilor făcute de mii de români.

Luptătorul K1 nu a putut comenta situaţia, el participând la filmările unei emisiuni, în afara ţării, fără a avea acces la telefon sau internet. În schimb, echipa sa a transmis câteva informaţii, prin intermediul unui comunicat de presă.

„În urmă cu fix un an, prin eforturile voastre şi ale lui Cătălin, am reuşit să îi mutăm în casă nouă pe Sergiu şi familia lui. O casă mobilată complet, care avea acces la toate utilităţile, la care se adaugă haine primite de la oameni cu suflet din întreaga ţară. Imediat după, casa a fost pusă pe numele lui Sergiu cu menţiunea că nu poate fi vândută în următorii cinci ani. De asemenea, în contul lui Sergiu au rămas 27.900 de lei, bani care să-l ajute să înceapă o viaţă nouă. În special să creeze un viitor pentru cei 3 copii mici”, au transmis cei care îl reprezintă pe Cătălin Moroşanu.

Aceştia se declară mâhniţi, din cauza faptului că Sergiu şi-a bătut joc de toate donaţiile şi de toată munca depusă de Moroşanu şi nu numai.

„Deşi era lockdown, Cătălin a făcut toate eforturile necesare pentru că familia Ciobotariu să beneficieze de condiţiile unei vieţi normale. Timp de aproape două luni s-a implicat total în acest caz pentru ca toate lucrurile să fie puse la punct. Ulterior, a căutat să îi ofere un loc de muncă decent lui Sergiu, deşi era complicat deoarece acesta nu avea şcoală. Pentru că a cerut un răgaz pentru a-şi aranja noua casă, în toamnă au apărut primele probleme când Sergiu nu s-a mai prezentat la niciunul dintre angajatorii cu care Cătălin discutase pentru locul de muncă. Asta după ce confirmase, iar ulterior şi-a închis telefonul. Au urmat tot felul de scuze şi explicaţii, iar cazul s-a repetat. Ba chiar i-a transmis lui Cătălin că ar avea nevoie de o altă casă, mai aproape de ghetourile unde trăise până atunci. Evident, a fost refuzat. Suntem la fel de şocaţi şi dezamăgiţi de faptul că Sergiu a ales să trateze aşa o faptă bună. Suntem dezamăgiţi deoarece pune în pericol viitorul a trei copii. Trei suflete care puteau să beneficieze de o viaţă normală şi educaţie pentru a nu trece prin aceleaşi greutăţi ca părinţii lor”, a transmis echipa lui Moroşanu.

Antrenorul lui Cătălin Moroşanu, Mihai Constantin, a explicat cum a reuşit Sergiu să „scape” de casa cumpărată din donaţii.

"Mda, am văzut ce a făcut şi tare rău m-a afectat. Şi eu am dat bani, ca prostul, dar nu e vorba despre asta. Atâta lume s-a oferit să-l ajute şi el? Moro (n.r. Moroşanu) a încercat să se asigure şi i-a pus în contractul casei să fie coproprietar cu soţia lui şi să nu vândă casa 5 ani. A dat-o în chirie pe cinci ani, iar după îi rămâne celui care stă acolo. Urât, foarte urât!", a declarat Mihai Constantin, antrenorul lui Cătălin Moroşanu, pentru digisport.ro.

Cătălin Moroșanu a fost foarte impresionat de povestea tăticului călăreț și a reușit în timp record să strângă 37.000 de euro, cu care i-a cumpărat lui Sergiu o casă în Miroslava, în apropiere de Iași. Acum, la un an distanță, localnicii spun că Sergiu a fost nevoit să vândă casa și s-a întors în ghetou, dar nu înainte să-și achiziționeze un bolid de lux.

Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233