dobroge.tv

Live

Preşedintele Sanitas Bucureşti îi cere demisia lui Vlad Voiculescu, după evacuarea pacienţilor de la Foişor: „Nu ești capabil de nimic!”

Preşedintele Sanitas Bucureşti îi cere demisia lui Vlad Voiculescu, după evacuarea pacienţilor de la Foişor: „Nu ești capabil de nimic!”
10 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Preşedintele Sanitas Bucureşti, s-a arătat şocat de situaţia de la Spitalul Foişor, unde zeci de pacienţi, unii dintre ei abia operaţi, au fost evacuaţi în miez de noapte. Viorel Huşanu i-a cerut ministrului Vlad Voiculescu să demisioneze, scrie Observator News.

Opriţi-vă!!! Aşa nu se mai poate! Domnule ministru... Pacienţi, unii abia operaţi, mutaţi în miez de noapte... în Secolul 21!? Aproape toţi cei o sută de pacienţi care necesitau spitalizare, sunt trimişi acasă!! Doar 12 transferaţi la alte spitale?!Încerc să înţeleg cum se poate aşa ceva într-o ţară membră a UE, NATO, o ţară în care se presupune că există respect pentru pacient şi drepturile sale... Sunt şocat şi nu înţeleg cum este posibil să asistăm la astfel de scene groteşti şi incredibile, care pun în situaţii incredibile pacienţii şi personalul medical. Nu ştiu cine a pregătit şi coordonat o astfel de acţiune. Cred că este clar pentru toată lumea modul superficial şi prost în care este gestionată această criză sanitară de unii, era să scriu oameni, vremelnic puşi în funcţii care le depăşesc competenţa şi bunul simţ. Sunt şocat şi trag un semnal de alarmă în ultimul ceas. Ajunge! Solicit persoanelor cu decizie să ia atitudine! Opriţi-vă domnilor şi plecaţi acasă! Aşa nu se mai poate!”, a scris Viorel Huşanu pe Facebook.

Preşedintele Sanitas Bucureşti a revenit ulterior cu un al doilea mesaj, tot pe reţeaua de socializare, în care îi cere ministrului Vlad Voiculescu să demisioneze.

Dragă Vlad, știu că ai o sută de consilieri (onorifici) dar de data asta simt că ai nevoie de sfatul meu: DEMISIA! Un ministru ar trebui să aibă grija de toţi pacienţii, de tot personalul medical iar tu nu eşti capabil de nimic!”, a fost mesajul acestuia.

Reamintim că, seara trecută, zeci de pacienţi internaţi la Spitalul Foişor, din Bucureşti, au fost evacuaţi pe fugă, după ce autorităţile au decis ca unitatea respectivă să devină spital suport COVID -- detalii aici: Situație fără precedent în Capitală. Pacienții unui spital, externați noaptea și proteste violente în stradă: alți opt pacienți, evacuați sâmbătă dimineață


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233