dobroge.tv

Live

Lucian Bode, în vizită la Costanța: „Legea nu o negociem cu nimeni. Până la urmă, sănătatea este mai importantă decât orice”

07 aprilie 2021
Publicitate

„Legea nu o negociem cu nimeni”. Este mesajul ministrului Afacerilor Interne. Lucian Bode a spus la Constanța că toți turiștii care vor să petreacă Paștele și 1 Mai-ul pe litoral trebuie să respecte toate regulile. Jandarmii și polițiștii vor fi și ei la datorie. Iar în noaptea de Înviere, credincioșii pot participa la slujbă, însă doar până la ora 02.00.

Ne așteptăm la o prezență numeroasă în județul Constanța, pe litoral. Pentru Sfintele Sărbători de Paște avem în hotărârea CNSU reglementat foarte clar că în intervalul 20.00, respectiv 02.00, asigurăm în condiții de securitate și de sănătate maximă a celor care doresc să participe la Sfânta Slujbă de Înviere. Deplasarea la Biserică, participarea la Slujba de Înviere, respectiv deplasarea spre casă. Acestea sunt misiunile în care va fi implicată Poliția Română, Jandarmeria Română și nu altele. Legea nu o negociem cu nimeni. Până la urmă, sănătatea este mai importantă decât orice. Astăzi, când vorbim, există o oră la care aceste activități ale agenților economici trebuie să înceteze”, a declarat Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233