dobroge.tv

Live

CU NERVII ÎNTINȘI LA MAXIM

Drumul dintre localitățile Corbu și Năvodari este în stare deplorabilă: șoferii, nevoiți să facă slalom printre „cratere”

06 aprilie 2021
Publicitate

Printre cratere - așa se circulă pe drumul dintre Corbu și Năvodari. Șoferii fac slalom printre gropile din asfalt, iar situația persistă de zeci de ani. Autoritățile spun că au făcut numeroase sesizări și așteaptă să fie luate măsuri.

Drumul groazei - așa ar putea fi numit Drumul Județean 226, pe care trec zilnic sute de mașini. De zeci de ani, între localitățile Corbu și Năvodari, conducătorii auto trebuie să înfrunte o adevărată cursă cu obstacole. Aceștia sunt revoltați că, din cauza degradării zonei carosabile, au existat și accidente. Situația este cunoscută și de autorități.

Sesizări și plângeri avem în fiecare zi. Să se astupe acele gropi, craterele acelea mari, ca să nu se mai întâmple accidente. Noi am avut un accident, este o mașină care e aici, în fața Primăriei”, a declarat Vasile Halici, viceprimar comuna Corbu.

Porțiunea de câțiva kilometri este plină de gropi adânci. Și nu puțini sunt șoferii care își strică mașinile.

Chiar mașini bune, dar dacă drumurile sunt proaste”, spune un localnic.

Din această vară, artera de circulație va fi reamenajată, spun cei de la Drumuri Județene Constanța. Autoritățile locale din Corbu se bucură că, după zeci de ani, cererea lor nu a mai fost ignorată.

Drumul este prins într-un proiect european, de către Consiliul Județean Constanța, care va începe cel târziu în luna iunie și sper că se va schimba totul începând cu această dată când se va reabilita acest drum”, a mai declarat Vasile Halici, viceprimar comuna Corbu.

Și autoritățile din Năvodari au trimis numeroase sesizări la Consiliul Județean. O porțiune de drum a fost reabilitată, însă podul a fost uitat.

În vederea starea deteriorată a podului de la limita cu UAT Corbu, Primăria orașului Năvodari a încercat în repetate rânduri să clarifice situația lui juridică, astfel încât acest obiectiv de infrastructură să fie reabilitat în regim de urgență”, a declarat Elena Aftene, purtător de cuvânt Primăria Năvodar.

Drumul este important pentru toți agenții economici care își desfășoară activitatea în zonă, dar și pentru cei care sunt în trecere spre localitățile din nordul județului sau cei care se deplasează dinspre litoral spre Delta Dunării. Până ce vor fi demarate lucrările, șoferilor nu le rămâne decât să se înarmeze cu răbdare și să circule prudent.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233