dobroge.tv

Live

Zborurile spre Istanbul au fost reluate de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu: prețul unui bilet pornește de la 99 de euro de persoană

02 aprilie 2021
Publicitate

De la Constanța, direct în Turcia, în doar o oră și 10 minute. Zborurile spre Istanbul au fost reluate de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu. Primul avion a adus acasă 13 constănțeni. Acesta a aterizat la ora 9 și 35 de minute. Cursele pe această rută se vor desfășura cu două frecvențe pe săptămână, în zilele de vineri și duminică. Prețul unui bilet pornește de la 99 de euro de persoană.

Primul avion din Turcia, care a aterizat pe aeroportul internațional Mihail Kogălniceanu, a avut la bord doar 13 călători. Au aflat în ultima clipă că se pot întoarce în țară direct la Constanța, după ce, la dus, spre Turcia, decolaseră din București.

Până acum trebuia să mergem la București și era un drum în plus”, spune un constănțean.

E foarte utilă că ajungi mai repede. Nu mai stai să pierzi timpul până la București și înapoi. Doar test COVID la București, la turci nu”, spune o constănțeancă.

Economisim drumul spre București”, spune o altă constănțeancă.

Dacă la plecarea spre Istanbul, trebuie să prezinți testul negativ, nu la fel se întâmplă, spun turiștii, la întoarcerea din Turcia.

Pe aeroport era o persoană, un reprezentant care avea o listă și verifica toate țările. Întreba unde mergem. Eu vin din Antalya. Întreba unde mergem, s-a uitat pe listă, a văzut că nu am nevoie de test pentru România și a fost totul în regulă”, spune o constănțeancă.

Am fost întrebați dacă avem simptome. Eram 13 persoane în avion, ce triaj?”, spune un constănțean.

Da, ni s-a cerut testul PCR, aici nu, la intrare în Turcia”, spune o constănțeancă.

57 de turiști s-au îmbarcat în avionul care a decolat de la Constanța spre Istanbul la ora 10.25.

Constănțenii pot zbura la Istanbul, unde e un hub foarte mare. De acolo se pot deplasa în toată lumea. Dacă această cursă va funcționa, numărul de frecvențe se va mări. Și atunci vom avea posibilitatea să călătorim în toată lumea. Sunt două frecvențe pe săptămână, vinerea dimineață, de la ora 10 și ne întoarcem duminică seara, la ora 22”, a declarat Bogdan Artagea, director Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.

Dorința de a călători și cu siguranță, condițiile optime, pe lângă prețurile foarte bune pe care le au turcii, sunt unele excepționale. Se știe foarte bine, Istanbulul este deschis, toți turiștii au posibilitatea s-și optimizeze, din punct de vedere al bugetului, banii de vacanță și cumpărături”, a declarat Cristian Bărhălescu, manager agenție de turism.

În curând, de pe aeroportul Mihai Kogălniceanu vor fi reluate și alte curse.

Va reîncepe și Londra. Programul de vară arată că vor fi trei frecvențe pe săptămână spre Londra. Sperăm să se mențină. Va fi Clujul. Undeva la mijlocul lunii începe. Și avem discuții inclusiv pentru Timișoara, Oradea, Satu Mare”, a mai declarat Bogdan Artagea, director Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.

De la jumătatea lunii iunie se vor deschide și cursele aeriene spre Antalya. Prețul unui bilet pornește de la 99 de euro de persoană.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233