dobroge.tv

Live

Tineri protestatari, despre poliţişti: "Trebuie s-o laşi ca el până îi afli Faceebook-ul lui şi îi dai teroare sau îi pui foi cu «Te omor» şi cu lumânări la poartă" - VIDEO

Tineri protestatari, despre poliţişti:
01 aprilie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Într-o filmare postată pe Facebook, un agent de poliţie este surprins în timp ce ţipă la un tânăr. Scena a fost filmată cu telefonul mobil de un alt tânăr şi a fost postată pe Facebook.

„Aceştia sunt poliţiştii care ne vor sănătatea şi libertatea. Acest domn care nu a vrut să se identifice ne-a ameninţat cu bătaia pentru motivul că am trecut cu jumătate de oră de ora legală după ce am plecat de la protest“, este mesajul transmis pe reţeaua de socializare de către unul dintre tineri, scrie adevarul.ro.

Tot sursa citată mai scrie că tinerii care apar în filmarea postată pe Facebook se aflau într-o parcare, după terminarea protestului, iar unii dintre ei erau cunoscuţi ca adepţi ai curselor de tip „liniuţe“.

Mai mult decât atât, tânărul la care se răsteşte la poliţist are vârsta de 17 ani şi a fost condamnat pentru furt prin aplicarea unui avertisment.

 

Ulterior, însă, a apăut o înregistrare audio în care unul dintre tinerii apostrofaţi de poliţişti îi ameninţă pe oamenii legii, discuţia fiind purtată între mai multe persoane: „ Chestia e că te ard cu amenzi, cu vrăjeli, cu ălea. Trebuie s-o laşi ca el până îl prinzi sau îi afli Faceebook-ul lui şi îi dai teroare sau îi pui foi cu «Te omor» şi cu lumânări la poartă. Îi dai teroare până iasă din poliţie. Sau hai să ne strângem pe stradă şi să ne luăm cu ei la bătaie, dacă vă ţine“.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233