dobroge.tv

Live

O fetiță de 11 ani transferată, în stare gravă, cu elicopterul după ce a fost agresată la școală de un elev mai mare

O fetiță de 11 ani transferată, în stare gravă, cu elicopterul după ce a fost agresată la școală de un elev mai mare
31 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O fetiţă de 11 ani din judeţul Bistriţa-Năsăud este în stare gravă, după ce a fost agresată la şcoală de un elev de 14 ani. Fata a fost lovită ţi a căzut pe coridorul şcolii, rămănând inconştientă. Victima a fost transferată la Târgu Mureş cu un elicopter, scrie news.ro.

„Astăzi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi au fost solicitaţi să intervină la un eveniment semnalat în oraşul Sângeorz-Băi, la o şcoală unde s-a produs o agresiune fizică. Din primele verificări s-a stabilit faptul în pauza dintre cursuri, un minor de 14 ani domiciliat în Sângeorz-Băi în urma unui conflict verbal ar fi agresat fizic o minoră în vârstă de 11 din Ciceu Mihăieşti”, a transmis, miercuri seară, 31 martie, IPJ Bistriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că, în urma agresiunii, victima ar fi căzut pe coridorul şcolii rămânând inconştientă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei care i-a acordat îngrijiri medicale ulterior aceasta fiind transportată la spitalul din Târgu-Mureş cu elicopterul.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe urmând a stabili în cursul cercetărilor cauzele şi modalitatea producerii evenimentului.

La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului General al Aviaţiei au precizat că elicopterul SMURD de la Punctul de Operare Aeromedical Jibou a intervenit de urgenţă în localitatea Sângiorz Băi, pentru salvarea unei fetiţe în vârstă de 11 ani, aflată în stare gravă.

Fetiţa a suferit un traumatism cranio-cerebral şi pierderea stării de conştienţă în urma producerii unui accident la şcoală. Având în vedere necesitatea intervenţiei rapide cauzată de afecţiunile copilului, a fost direcţionat echipajul elicopterului SMURD de la Jibou, care a intervenit prompt şi a transferat, monitorizat şi asistat copilul până la predarea către medicii de la UPU-SMURD Târgu Mureş”, au transmis reprezentanţii IGAv.

Sursa citată a precizat că fetiţa se află în state stabilă, primind asistenţa medicală necesară.


Sursă foto/video: news.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233