dobroge.tv

Live

Noi sensuri unice în municipiu. Ionuț Rusu: „Pentru următorii doi ani de zile, Constanța va fi un șantier”

31 martie 2021
Publicitate

În Constanța vor apărea noi sensuri unice, de pe 6 aprilie, pe străzile Poporului, Ion Rațiu și Nicolae Iorga. Planurile primăriei și ale poliției sunt să mai înființeze astfel de sensuri pe unele dintre cele mai folosite șosele din municipiu. Bogdan Petriceicu Hașdeu, Eliberării și I.L. Caragiale sunt câteva dintre arterele unde ar urma să fie resistematizată circulația. Și acestea nu sunt singurele proiecte. „Constanța va fi un șantier”, a spus viceprimarul Ionuț Rusu.

Vineri, sâmbătă, duminică vom comunica masiv, astfel încât constănțenii să știe că aceste sensuri vor fi în forță. Mă refer la Nicolae Iorga, Poporului și cu Rațiu, aceste sensuri. Și de marți, vor intra în formă noile restricții.

Îi avem pe colegii de la Poliția Rutieră, Poliția Locală, de la Direcția Generală de Servicii Publice, de la Confort Urban. Avem de la Urbanism și bineînțeles mai vin și membri asociați care sunt practic experții și toate aceste lucruri se fac în urma unor studii de trafic.

Sunt foarte multe sesizări de cetățeni. Și fiecare cerere, a fiecărui cetățean este discutată punctual. Pentru următorii doi ani de zile, Constanța va fi un șantier. Constănțenii trebuie să se aștepte la ce văd acum în trafic, mai greu. Pentru că, întradevăr, constanța va fi un șantier. Sunt pe de-o parte fondurile europene, în partea cealaltă sunt fondurile alocate din bugetul local și nu sunt puține deloc”, a declarat Ionuț Rusu, viceprimarul Constanței, la emisiunea „Realitatea Locală”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233