dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: se lucrează pe drumul pietonal de pe strada Chiliei

Publicitate

Lucrările edilitare din orașul Constanța continuă. Trotuarele de pe strada Chiliei vor fi reabilitate. Drumul pietonal de pe ambele sensuri a fost decopertat, iar pe o parte muncitorii au început să monteze și bordurile. Oamenii privesc cu ochi buni aceste lucrări și sunt de părere că toată zona ar trebui amenajată.

Trotuarele din zona Piața Chiliei au intrat și ele într-un amplu proces de reabilitare. Angajații municipalității lucrează la foc continuu pentru ca drumul pietonal să fie gata într-un timp cât mai scurt.

Pe strada Chiliei se lucrează de zor. În timp ce pe o parte a drumului se decopertează asfaltul vechi, pe cealaltă parte se montează deja bordurile trotuarului.

Îl decopertăm, punem bordură, punem repuls, turnăm asfalt. Cum e marea majoritate a orașului, așa o să arate fiecare zonă”, a declarat Costică Ciumara, muncitor.

În această zonă, oamenii și-au asfaltat singuri în fața locuințelor. Acum locatarii se bucură că în sfârșit drumul pietonal va fi la fel de la un capăt la altul.

Sunt bune. Sunt toate la fel. Văd că au dărâmat și scările ca să nu se mai vadă pe trotuar. E foarte frumos. Acum să toarne și asfaltul și gata. Au făcut un lucru bun”, spune un constănțean.

Mie mi se pare foarte bine chestia asta și vreau să văd cum se duce. Mai sus, unde locuiesc eu, deja s-a terminat și chiar începe să arate a oraș. La noi era groapă peste groapă și acum s-a reperat și e bine”, spune un alt constănțean.

Lucrări de modernizare a infrastructurii pietonale au loc în mai multe zone ale orașului. Acestea vor continua și în zilele următoare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233