dobroge.tv

Live

CONSTANȚA: Doi tineri, dintre care unul minor, au spart o sală de jocuri: au furat aproximativ 24.000 de lei

CONSTANȚA: Doi tineri, dintre care unul minor, au spart o sală de jocuri: au furat aproximativ 24.000 de lei
30 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Doi tineri de 17, respectiv 22 de ani din Constanța au fost reținuți de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fiind cercetați pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La data de 30.03.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpaţii: I.A., în vârstă de 22 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat și M.T., în vârstă de 17 ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanelor anchetate se rețin următoarele: în noaptea de 05-06.03.2021, în jurul orei 00:30 şi ulterior în jurul orei 01:05, inculpatul I.A. şi cu inculpatul M.T. au pătruns în incinta unei săli de jocuri din municipiul Constanţa, prin forţarea uşii de acces şi dezactivarea sistemului de alarmă prin folosirea codului de acces, după care s-au dus în locul în care se afla cheia cutiei de valori, pe care au folosit-o pentru a deschide respectiva cutie, din care au sustras suma de aproximativ 24.000 de lei.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei Municipiului Constanța, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de cei doi.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233