dobroge.tv

Live

Ce spune Jandarmeria Constanța despre protestul neautorizat din fața Prefecturii: cine va fi sancționat

Ce spune Jandarmeria Constanța despre protestul neautorizat din fața Prefecturii: cine va fi sancționat
28 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Sute de oameni participă, duminică, 28 martie, la un protest neautorizat în faţa Prefecturii Constanţa împotriva noilor restricţii impuse de Guvern.

CITEȘTE ȘI: UPDATE. Protest de amploare în fața Prefecturii Constanța față de noile restricții impuse de Guvern: „Libertate, te iubim, ori învingem, ori murim”. VIDEO

În cursul zilei de astazi, în zona instituţiei Prefectului judeţului Constanţa mai multe persoane s-au adunat pentru a-şi exprima diverse nemulţumiri, acţiune iniţiată pe o reţea de socializare. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au fost prezenți la această manifestație pentru asigurarea măsurilor de ordine publică dar şi pentru a se asigura ca sunt respectate măsurile preventive dispuse de autorități in actualul context epidemiologic.

Principalul nostru obiectiv este cel preventiv, urmărind să nu fie înregistrate incidente, conflicte sau alte situații care ar putea afecta siguranța cetățenilor, atât a participanților, cât și a celorlalte persoane.

Precizăm că prima condiţie legală care trebuie respectată pentru a putea organiza o manifestare în spaţiul public este aceea de a o declara în prealabil.

Totodată, reamintim faptul că, în conformitate cu prevederile H.G. nr.293/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României se permite, în condițiile Legii nr. 60/1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, republicată, organizarea de mitinguri și demonstrații cu un număr de participanți de maximum 100 de persoane.

Având în vedere nerespectarea acestor obligațiilor legale, organizatorii vor fi sancționați contravențional.

De asemenea, sunt participanți la această manifestare care nu s-au conformat recomandărilor forțelor de ordine și nu au respectat măsurile sanitare de protecție individuala prevăzute de legislația în vigoare. Aceștia vor fi identificați și sancționați în raport de prevederile legale încălcate”, au transmis reprezentanții jandarmilor.


Sursă foto: Facebook Bleotea Ionut

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233