dobroge.tv

Live

A început pregătirea plajelor pentru vară: angajații ABADL lucrează încă din luna februarie din Năvodari până în Vama Veche

25 martie 2021
Publicitate

A început pregătirea plajelor pentru sezonul estival. Angajații ABADL au început curățarea plajelor, iar administratorii așteaptă cu nerăbdare să amenajeze sectoarele de nisip pentru turiști. Deja au fost curățate mai multe sectoare de plajă, iar unii operatori au început chiar amenajările pe nisip.

Cu toate că mai sunt câteva luni până la deschiderea sezonului estival 2021, operatorii de plaje s-au apucat deja de treabă.

Deși suntem în luna martie, iar iarna nu pare să se dea plecată, administratorii plajelor au început deja amenajarea pentru sezonul estival. Beach bar-uri și sezlonguri deja au început să-și facă apariția pe plajele din Constanța.

Administratorii speră o relaxare a restricțiilor până la vară, ca activitatea să se poată desfășura ca în anii precedenți.

Știți cum era vorba: încet și sigur? Momentan noi suntem încet și nesigur pentru că nu știm ce o să fie. În momentul de față nu știm ce va fi mâine, da ce va fi de 1 mai. Noi vrem să deschidem ca în fiecare an, în luna mai și sperăm să putem să avem acordul și ok-ul celor din Guvern”, a declarat George Țicu, administrator plajă.

În acest moment, pe plajele din Constanța și Mamaia se adună deșeurile de pe nisip și se curăță linia țărmului de alge și gunoaie. Reprezentanții ABADL spun că lucrările se desfășoară pe mai multe tronsoane de plajă, atât în nordul litoralului cât și în sud.

„În prezent, se lucrează pe zona aferentă orașului Constanța, nivelare și afânare. În zona stațiunii Mamaia lucrăm la scoaterea gardurilor și igienizarea, după care vom interveni cu lucrări specifice de nivelare și de afânare”, a declarat Tinel Gagiu, director Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral.

Suprafața totală de plajă pe care Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral o pregătește pentru debutul sezonului estival depășește 260 de hectare. În total, pe litoralul românesc lucrează în paralel 20 de muncitori cu 20 de utilaje.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233