dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare în Constanța: se lucrează intens pe străzile Constantin Brătescu și Avram Iancu

Publicitate

Lucrările edilitare din Constanța continuă. Nu doar trotuare sunt reabilitate în această perioadă, ci și drumurile din mai multe cartiere. Se lucrează intens pe străzile Constantin Brătescu și Avram Iancu. Pe ultima circulația este închisă timp de două zile pentru turnarea de covor asfaltic.

Circulația autovehiculelor va fi interzisă pe strada Avram Iancu, între bulevardul I.C. Brătianu și strada I.G.Duca. Carosabilul a fost decopertat iar acum se toarnă asfaltul.

Intervențiile asupra zonei carosabile cuprind și strada Constantin Brătescu.

Strada Constantin Brătescu, mai exact tronsonul dintre Avram Iancu și I.G. Duca este închis pentru circulație. Lucrările au început încă de la primele ore ale dimineții și momentan se decopertează asfaltul.

Și oamenii care locuiesc pe această stradă sunt mulțumiți de lucrări. De asemenea, înțeleg faptul că pentru a face un lucru bun, zgomotul făcut de utilaje este inevitabil.

Se repară trotuarele, străzile. Se vede că se fac lucruri bune. E bine, chiar dacă e zgomot. Lumea suportă, nu e mare lucru”, spune un constănțean.

Un lucru foarte bun. Trebuia să fie făcut de mult”, spune o constănțeancă.

Ăsta este un lucru foarte bun pentru că și așa aici este foarte aglomerat. Dar trebuie locuri de parcare, în special în zonă”, spune un alt constănțean.

Lucrările vor continua și vineri, cu aceleași restricții de trafic rutier. În paralel, continuă procesul de modernizare a traseelor pietonale pe strada Tabla Buții, porțiunea cuprinsă între strada Chiliei și bulevardul Mamaia.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233