dobroge.tv

Live

Președintele Consiliului Județean Constanța: „Ce vedem acum la Spitalul Județean este o consecință a ultimilor ani!”

23 martie 2021
Publicitate

„Ce vedem acum la Spitalul Județean este o consecință a ultimilor ani!” – spune președintele Consiliului Județean Constanța, instituție în subordinea căreia se află unitatea medicală. Mihai Lupu a mai spus că investițiile făcute la cel mai mare spital de stat din județ nu se văd în actul medical, iar lucrurile nu pot să rămână așa. Declarațiile au fost făcute în emisiunea Realitatea locală de la Dobrogea Tv, ce va fi difuzată în această seară, de la ora 19.00.

La Spitalul Județean, astăzi am ajuns în situația generată de zeci de ani. Ce vedem acum este o consecință a ultimilor 20 de ani. Nimeni nu a vrut să implementeze un sistem de management integrat pe sănătate în acest județ.

Proiecția bugetară pentru 2021 este de 546 de milioane. E normal să te întrebi ce se întâmplă și ce se fac cu atâția bani. Și nu e normal să vezi că sunt atâtea disfuncționalități într-un spital care are un astfel de buget. Deci lucrurile astea, trebuie să știm exact cum suntem și pentru asta faci un audit, faci un control și vezi exact dacă finanțările care vin fie de la bugetul de stat, fie de la Consiliul Județean se regăsesc în actul medical.

Din ce vedem noi acum, nu se regăsesc în actul medical. Ce înseamnă asta? Este un management defectuos. Lucrurile astea trebuie remediate de urgență. Suntem astăzi o echipă mixtă, DSP și Consiliul Județean, vom merge și vom analiza actul medical”, a declarat Mihai Lupu, președinte Consiliul Județean Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233