dobroge.tv

Live

Control la Spitalul Judeţean Constanţa după imaginile cu femeia care stătea pe hol, învelită cu un cearşaf. "Astfel de reclamaţii nu pot fi trecute cu vederea"

Control la Spitalul Judeţean Constanţa după imaginile cu femeia care stătea pe hol, învelită cu un cearşaf.
22 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

După ce Dobrogea TV şi presa naţională au prezentat imaginile cu o femeie care stătea pe hol, învelită cu un cearşaf, iar nimeni nu o bagă în seamă, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a dispus iniţierea unui control administrativ la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa.

„Astfel de reclamaţii nu pot fi trecute cu vederea, situaţia apărută în media în ultimele zile este extrem de gravă şi ne obligă să luăm măsuri în consecinţă. Faptul că încă ne confruntăm cu astfel de situaţii, în cea mai importantă unitate medicală din judeţul Constanţa, este consecinţa administraţiei şi a managementului defectuos. Din acest motiv, am solicitat Corpului de Control al CJC să demareze acţiuni de verificare, care să vină în sprijinul celor dispuse de DSP Constanţa. Aşa cum am mai spus, cetăţenii trebuie să îşi recapete încrederea în instituţia medicală, iar noi, ca autorităţi, suntem obligaţi să demonstrăm că luăm toate măsurile necesare. Alături de DSP, vom identifica toate problemele semnalate, iar acum aştept de la Consiliul de Administraţie şi de la echipa managerială, propunerile de măsuri prin care să eliminăm toate aceste neconformităţi. Nu în ultimul rând, vreau să îi rog pe toţi cei care se vor confrunta cu situaţii neplăcute, în calitate de pacienţi sau aparţinători, să semnaleze imediat orice neregulă, conducerii spitalului”, a declarat preşedintele CJC, Mihai Lupu.

Imaginile au fost filmate în urmă cu aproximativ patru luni în Secţia Medicala 1, Compartiment Gastroenterologie a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa: O femeie cu COVID îşi şterge lacrimile în timp ce stă pe jos, învelită într-un cearşaf. ''Nimeni, dar nimeni nu o bagă în seamă''.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233