dobroge.tv

Live

Continuă lucrările de reabilitare a trotuarelor din Constanța: o porțiune de drum pietonal de pe strada Avram Iancu a fost asfaltată

Publicitate

Lucrările pentru modernizarea infrastructurii din oraș continuă. Angajații municipalității sunt împărțiți pe echipe și muncesc în fiecare zi, în mai multe cartiere. Următoarea pe listă este strada Avram Iancu. Unul dintre trotuare este aproape gata, iar șoseaua a fost decopertată. Dobrogea Tv vă prezintă în continuare stadiu lucrărilor edilitare care sunt în desfășurare în Constanța.

Strada Avram Iancu din zona ICIL a intrat într-un amplu proces de reabilitare. Locuitorii din zonă, dar și cei care tranzitează cartierul vor beneficia în sfârșit de trotuare moderne.

Un tronson al străzii este deja gata. Trotuarul a fost asfaltat și lăsat să se usuce.

Oamenii spun că nu sunt deranjați de zgomot. Înțeleg că pentru a reabilita un drum sau un trotuar „gălăgia” este inevitabilă.

De reabilitat este bine că le reabilitează că putem și noi să circulăm”, spune o constănțeancă.

Foarte bine, foarte bine că se face. Nu sunt deranjat de zgomot și e bine ce fac”, spune un constănțean.

E extraordinar. De s-ar face peste tot m-aș bucura din tot sufletul. M-as bucura din tot sufletul că lase de dorit unele străzi. E frumos ce fac. S-o țină tot așa că e bine”, spune o constănțeancă.

Faptul că drumul pietonal a fost lărgit și reabilitat reprezintă o bucurie și pentru mamele care ies cu cei mici la plimbare cu căruciorul prin cartier.

Da, foarte bine că s-au apucat de treabă. Cum este aici trebuie să fie peste tot. Deci vreau să zic că aproape peste tot pe unde traversez trebuie să ridic căruțul, să urc pe bordurile astea. Deci ar trebui să lucreze peste tot. Pentru cei mici și pentru cei cu probleme care umblă cu căruciorul”, spune o mămică.

În paralel, echipele administratorului drumului public au intervenit cu utilaje și pentru frezarea carosabilului. În zonă vor fi amenajate mai multe locuri de parcare.

Lucrările se vor desfășura și săptămâna viitoare, cu restricții parțiale de trafic în zonă. Îi rugăm pe conducătorii auto să manifeste înțelegere și să nu îngreuneze accesul utilajelor parcând în zona în care se lucrează”, a declarat Alin Vintilă, consilier comunicare Primăria Constanța.

Lucrări au loc și pe străzile Onești, Grozești, Răchitași, Tabla Buții, Dragoslavelor, Unirii și Dumitru Marinescu. De asemenea, sunt efectuate și plombări izolate în diverse locații din orașul Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233