dobroge.tv

Live

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime: Peste 30 de nave s-au aflat în operare luni, în Portul Constanța

15 martie 2021
Publicitate

Se lucrează intens în portul Constanța. Zilnic, zeci de nave ajung aici pentru încărcare sau descărcare. Astăzi, de exemplu, se aflau sub operare peste 30 de nave, iar pentru mâine au fost avizate pentru sosire alte 8 în porturile românești, potrivit Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa.

35 de nave se aflau luni, 15 martie, sub operare în Portul Constanța. Containere, cereale, cherestea, fier vechi, laminate, combustibil, dar și animale vii – erau unele dintre mărfurile supuse operațiunilor de încărcare și descărcare.

De asemenea, potrivit Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, alte șapte nave se aflau în radele Portului Constanța și așteaptau să intre la încărcare sau descărcare marfă. O navă aștepta luni instrucțiuni, în timp ce alta avea nevoie de reparații.

Pe de altă parte, pentru ziua de marți, 16 martie, au fost avizate, mai arată Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, opt nave pentru sosire în porturile românești. Șapte au fost avizate pentru Portul Constanța, iar una pentru Portul Midia.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233