dobroge.tv

Live

Tânără de 20 de ani găsită spânzurată într-un dulap. Fata s-ar fi certat cu iubitul

Tânără de 20 de ani găsită spânzurată într-un dulap. Fata s-ar fi certat cu iubitul
15 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Tragedie în familia unei tinere în vârstă de 20 de ani, care locuia în Iaşi. Ieri dimineaţă, fata a fost găsită spânzurată, într-un dulap din apartamentul în care locuia cu chirie.

Ieri, 14 martie, o tânără în vârstă de 20 de ani a fost găsită spânzurată într-un dulap. Tânăra, care locuia într-un imobil din cartierul ieşean Galata, a fost găsită chiar de proprietarul apartamentului. Bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat că a găsit-o spânzurată pe tânăra căreia îi închiriase un apartament.

Imediat un echipaj medical a ajuns la faţa locului împreună cu poliţiştii. Medicii nu au putut decât să constate decesul. Din spusele acestora, tânăra era moartă de câteva ore. Poliţiştii criminalişti au împânzit zona şi au făcut verificări.

„Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că o tânără a fost găsită spânzurată într-un imobil. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, însă varianta sinuciderii prinde cel mai mult contur.

Reporterii „BZI” au aflat că aceasta ar fi avut o relație cu un bărbat, relație care de o vreme nu mai mergea. Zilele trecute, aceasta s-ar fi certat cu individul respectiv și de aceea ar fi recurs la acest gest. Această informație nu este însă sigură, ea fiind furnizată de surse din cadrul anchetei.

Laura Ionela A. este de loc din localitatea Slatina, din județul Suceava. Ea a lucrat o perioadă într-un club din zonă, mai scrie sursa citată.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233