dobroge.tv

Live

Femeia peste care au intrat mascații din greșeală cere daune de 50.000 de euro după ce a primit certificatul medico-legal

Femeia peste care au intrat mascații din greșeală cere daune de 50.000 de euro după ce a primit certificatul medico-legal
14 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Femeia din Clinceni peste care au intrat mascații din greșeală la începutul lunii martie, susține că a fost agresată fizic de aceștia, dovadă fiind certificatul medico-legal, scrie Antena 3.

Antena 3 a obținut în exclusivitate raportul de la INML. Cu acest document, femeia va depune luni, 15 martie, o plângere la Parchet prin care va cere daune de 50.000 de euro Poliției Române.

Deși au trecut aproape două săptămâni de la acea descindere greșită, atât femeia cât și fiica ei spun că sunt încă în stare de șoc.

Se va depune o plângere penală. Ea este pe circuit în sensul că a fost redactată și luni va fi depusă. Sunt mai multe acuzații: violare de domiciliu, purtare abuzivă.

Am făcut niște verificări simple. După numele care se aude pe înregistrarea respectivă, nu există un asemenea nume. Mai mult de atât, polițiștii și-au declinat identitatea într-un mod fals.

A fost lovită de peretele casei. A fost lovită ulterior de gardul locuinței. Și a fost trântită. Vorbim despre o agresiune clară. Plus că la toată această scenă a fost martoră fata dânsei, care a suferit un șoc”, a precizat la Antena 3 avocatul femeii, Andrei Cuculis.

Reamintim că o descindere greșită a polițiștilor a băgat în sperieți o femeie și pe fiica acesteia. Totul s-a întâmplat miercuri, 3 martie, dimineață, în Clinceni, Ilfov, când mascații au intrat în altă curte decât trebuia. Descinderea făcea parte dintr-o acțiune amplă, în toată țara, a Direcției Transporturi de la Poliția Română, și de fapt polițiștii ar fi trebuit să intre la locuința din spate -- detalii aici: O altă ispravă a trupelor de intervenţie. Mascaţii au greşit adresa la percheziţii: ''Mi-au pus arma în piept, au vrut să-mi împuște câinele''


Sursă foto: Mangalia.TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233