dobroge.tv

Live

O fetiță de cinci ani a căzut de la șapte metri înălțime, de pe acoperișul unei pensiuni

O fetiță de cinci ani a căzut de la șapte metri înălțime, de pe acoperișul unei pensiuni
14 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Salvamontiştii din Gorj au intervenit duminică, 14 martie, în ajutorul unui copil care a căzut de la şapte metri înălţime, de pe acoperişul unei pensiuni din Rânca. Copilul a fost transportat către un echipaj medical de la Ambulanţă, care l-a dus la spitalul din Târgu Jiu, scrie news.ro.

Este vorba despre un copil de cinci ani căzut de la aproximativ şapte metri de pe o clădire din Rânca, masivul Parâng, anunţă Serviciul Naţional Salvamont duminică după amiază.

Acțiune în derulare a salvatorilor montani din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru salvarea unui copil de cinci ani căzut de la circa șapte metri de pe o clădire din Rânca, masivul Parâng”, a transmis duminică Dispeceratul Național Salvamont.

Şeful Salvamont, Sabin Cornoiu, a declarat pentru News.ro că fetiţa a ajuns pe acoperişul unei pensiuni urcând pe o pantă din zăpadă care ducea până la acoperiş, însă a mers în partea din faţă a pensiunii şi a căzut de acolo.

La momentul la care a fost preluată de către salvatorii montani, fetiţa se afla în stare de şoc.

La o primă examinare, nu era vizibil rănită, iar pe parcurs, cât timp am dus-o către ambulanţa Serviciului Judeţean, starea nu i s-a schimbat” a precizat Sabin Cornoiu.

Acesta a precizat că fetiţa a fost preluată de o ambulanţă a Serviciului Judeţean Gorj şi dusă la spitalul din Târgu Jiu, unde cel mai probabil i se vor face inclusiv investigaţii radiologice.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233