dobroge.tv

Live

Nava GSP Falcon cu marinarii salvaţi de pe nava scufundată în Marea Neagră a ajuns în Portul Constanţa. Ei vor fi evaluaţi medical

12 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Nava GSP Falcon a ajuns vineri dimineaţă în Portul Constanţa cu nouă dintre marinarii salvaţi joi după ce o navă din Ucraina s-a scufundat în Marea Neagră. Nava a acostat în dana de pasageri.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa, iar cadrele medicale urmează să evalueze situaţia marinarilor salvaţi.

Potrivit reprezentanţilor Grupului de Serviciii Petroliere, nava a ajuns la ora 7.05, iar starea de sănătate a marinarilor este bună.

Nava ucraineană cu 13 marinari la bord s-a scufundat în Marea Neagră, iar un echipaj românesc a intervenit pentru salvarea acestora. Doi marinari au murit, zece au fost salvaţi şi unul este în continuare căutat. Starea unei femei aflate printre cei zece marinari deja salvaţi s-a înrăutăţit, iar aceasta a fost preluată cu un elicopter şi transportată la spital: IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE. Marinari ucraineni, salvaţi de la moarte de nava românească GSP Falcon. Oamenii s-au luptat cu valuri de 4 metri - VIDEO

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233