dobroge.tv

Live

Doi minori sunt căutați de familie: au fost văzuţi ultima dată în gara Constanţa

Doi minori sunt căutați de familie: au fost văzuţi ultima dată în gara Constanţa
10 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Poliţiştii gălăţeni sunt în alertă, după ce doi minori de 13 şi 14 ani, au plecat împreună de la locuinţele lor, din municipiul Galaţi, şi nu au mai revenit. Cei doi ar fi fost văzuţi ultima dată împreună, în gara Constanţa, spun poliţiştii.

Pe 9 martie, în jurul orei 22.00, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că fiica sa Dragomir Amalia Sara, de 13 ani, ar fi plecat, în cursul aceleiaşi zile, de la domiciliu, şi nu a mai revenit.

La aceiaşi oră, a fost înregistrată la Secţia 3 Poliţie o altă sesizare, făcută de o femeie, din municipiul Galaţi, cu privire la plecarea voluntară de la domiciliu, în cursul zilei, a nepotului său, de 14 ani, Buganu Andrei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi sunt prieteni şi ar fi plecat împreună în direcţia Constanţa, luând trenul de ora 14.30. Cei doi ar fi fost văzuţi ultima dată împreună, în gara Constanţa”, a anunţat IPJ Galaţi.

SEMNALMENTE

Minora are 1,68 m înălțime, greutate 75 de kilograme, constituție corpolentă, păr șaten, până la umeri, față rotundă, ten caucazian, ochi căprui, purta cercei în formă de inimioară.

Minorul are 1,75 m înălțime, greutate 60 de kilograme, constituție slabă, păr negru, tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu, față ovală.

ÎMBRĂCĂMINTE

La data plecării, minora purta o geacă de culoare bleumarin cu glugă și puf, pantofi sport de culoare albă.

La data plecării, minorul purta o geacă de culoare bleumarin cu glugă, pantofi sport de culoare vinișie și avea asupra sa un rucsac de culoare portocalie cu bleumarin.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel.0241.611.364.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233