dobroge.tv

Live

INFOTRAFIC. Ninge pe A1, A3 și pe drumuri din mai multe județe

INFOTRAFIC. Ninge pe A1, A3 și pe drumuri din mai multe județe
10 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Circulația rutieră se face în condiții de ninsoare, miercuri dimineață, pe autostrăzile București-Ploiești și București-Pitești, dar și pe drumuri naționale din mai multe județe din țară, anunță Centrul Infotrafic.

„Se înregistrează precipitații sub formă de ninsoare pe autostrăzile A1 București – Pitești, A3 București – Ploiești și pe mai multe drumuri naționale din județele Prahova, Dâmbovița, Olt, Vâlcea, Dolj, Mehedinți și Gorj”,au transmis reprezentanții Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

De asemenea, în Capitală și pe unele șosele din județul Caraș-Severin se circulă în condiții de lapoviță și ninsoare, iar în județele Harghita, Neamț, Suceava și Maramureș se înregistrează ninsoare ușoară.

Pe toate aceste drumuri se intervine cu material antiderapant, neînregistrându-se în acest moment probleme deosebite.

Șoferii sun sfătuiți ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au mașina echipată corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să se intereseze în privința condițiilor meteorologice și a traseului care urmează a fi parcurs, să adapteze în permanență viteza de deplasare la condițiile de drum și să nu efectueze manevre periculoase la volan.

Este în vigoare un cod galben de ninsori pentru sudul țării, dar și o informare meteorologică pentru celelalte zone ale țării, avertizările ANM fiind valabile până joi dimineață. În unele zone se va depune un strat de 30 de centimetri de zăpadă. În special în zilele de miercuri și joi vremea va fi deosebit de rece: Ninsori în întreaga ţară, 15 judeţe sunt sub cod galben, vremea va fi deosebit de rece miercuri şi joi - HARTA

Sursă foto: Adevărul

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233