dobroge.tv

Live

Mesajul soţiei bărbatului care a murit după ce sistemul de ventilaţie din ambulanţă s-a defectat: ''Adrian nu a murit, ci a fost omorât''

Mesajul soţiei bărbatului care a murit după ce sistemul de ventilaţie din ambulanţă s-a defectat: ''Adrian nu a murit, ci a fost omorât''
09 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Fostul şef de la Sanepid Gorj, Adrian Dobrin, diagnosticat cu COVID-19, a decedat duminică în Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, după ce sistemul electric al ambulanţei care îl transporta la un spital din Bucureşti s-a defectat, iar ventilatorul care îi asigura oxigenul nu a mai putut funcţiona.

Ieri, bărbatul a fost înmormântat, ieri, în cimitirul din satul Bucureasa, comuna Dăneşti, iar Georgiana, soţia sa, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care susţine că Adrian a fost ucis de sistemul incompetent, iar cei responsabili trebuie să plătească. 

„Acum, că mi-am aşezat EROUL într-o odihnă veşnică, cu puterile care mi-au mai rămas si cu spiritul puternic pe care mi l-a transmis, crescând lângă el de la vârsta de 22 de ani, mă folosesc de această reţea publică şi vă declar următoare: eu am semnat si mi-am asumat riscurile deplasării la Bucureşti pentru pacientul Adrian Dobrin, dumneavoastră «sistemul sanitar» aţi semnat si v-aţi asumat riscurile pentru echipamentele deţinute? Adrian nu a murit, ci a fost omorât, iar in codul penal se numeşte crima. Îţi promit ca o să mă lupt, Adrian!“.

Adrian Dobrin, diagnosticat cu COVID-19, a decedat duminică în Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, după ce sistemul electric al ambulanţei care îl transporta la un spital din Bucureşti s-a defectat, iar ventilatorul care îi asigura oxigenul nu a mai putut funcţiona.

Echipajul de pe ambulanţă a trecut la ventilarea manuală a pacientului şi maşina s-a îndreptat către cel mai apropiat spital, cel de la Râmnicu Vâlcea, unde s-a produs un stop cardio-respirator şi Adrian Virgil Dobrin a decedat, cu toate că a fost resuscitat.

Asistentul medical Cristi Popescu, care îl cunoştea pe Adrian Virgil Dobrin de două decenii, l-a însoţit în ambulanţă. Acesta a fost puternic afectat de pierderea vieţii pacientului cu care era în relaţii apropiate: „La intrare în Râmnicu Vâlcea a apărut o problemă la ventilator, care s-a descărcat. Cred că din cauza siguranţei despre care am aflat apoi că s-a ars. Am trecut oxigenarea lui pe balon, 25 de litri pe minut. S-a sunat dispeceratul. Am hotărât să mergem la UPU Rm. Vâlcea, unde a fost conectat pe ventilatorul din Urgenţă. Starea lui era relativ aşa cum plecase de 90-96 la sută. Şi-a reluat saturaţia de oxigen, pentru că la noi se desaturase la 70-80, la ventilaţia pe balon şi oxigen. A fost pus la ventilatorul din Urgenţă. Şi-a revenit, după care starea lui a început să se agraveze din oră în oră. La ora 20,00 a intrat în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare cu personalul de acolo, dar nu am mai putut face nimic. Îl cunosc de 20 de ani de când m-a angajat. Este ceva regretabil. Sper să înţeleagă oamenii că se moare de COVID-19. În ultima perioadă au murit mulţi tineri“.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233