dobroge.tv

Live

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Pompierii au greşit adresa şi au ajuns la Pediatrie. „Măăă, nu aici arde!”

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Pompierii au greşit adresa şi au ajuns la Pediatrie. „Măăă, nu aici arde!”
09 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Un incendiu a izbucnit, aseară, la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, iar 18 pacienţi şi cinci cadre medicale s-au autoevacuat, un alt pacient fiind scos de pompieri. Trei cadre medicale au fost transportate la spital cu fracturi, arătau primele informaţii oferite de ISU Dolj. Acestea ar fi sărit pe geam, de la etajul I. Ministerul Sănătăţii a precizat că, din informaţiile primite de la spital, incendiul ar fi fost provocat de un pacient. Ulterior, MS a transmis că acele trei cadre medicale au suferit traumatisme uşoare, fiind în afara pericolului.

La o oră de la izbucnirea incendiului reprezentanţii ISU anunţau: „Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din spatele Parcului Romanescu. La faţa locului au fost trimise doua subunităţi de intervenţie, Detaşamentul 1 şi 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, 2 autospeciale de lucru la înălţime, 1 descarcerare grea şi 1 ambulanţă tip B. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, au fost găsiţi 18 pacienţi şi 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori. Trei cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital".

Ceea ce nu au spus, însă, reprezentanţii ISU a fost că din cele două subunităţi de intervenţie, doar una a ajuns la locaţia corectă. Trei autospeciale au nimenit în curtea altui spital, cel de Pediatrie Copii, iar informaţia a fost furnizată de un bărbat care a observat că pompierii au greşit adresa, scrie adevarul.ro.

„Măăă, nu aici arde, la Psihiatrie duceţi-vă... Uite-i, domne, ce fac? Greşiră adresa...", au strigat imediat mai mulţi oameni care au ieşit afară alertaţi de sirene.

„Echipajele de salvare au fost direcţionate către spitalul de la Parc, nu li s-a spus că trebuie să meargă la Psihiatrie, au crezut că este vorba de Spitalul de Pediatrie. Acest lucru nu a afectat cu nimic intervenţia. Aceste echipaje au fost trimise pentru a sprijini intervenţia pompierilor care ajunseseră deja la faţa locului. Au şi fost retrase destul de repede pentru că, din fericire, nu am avut de-a face cu un incendiu de proporţii", a declarat Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, pentru sursa citată.

Sursă foto: G4media.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233