dobroge.tv

Live

Soția criminalului din Onești rămâne în arest preventiv: hotărârea este definitivă

Soția criminalului din Onești rămâne în arest preventiv: hotărârea este definitivă
05 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Soţia bărbatului care a ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti rămâne în arest preventiv, a decis Tribunalul Băcău. Hotărârea instanţei este definitivă, scrie news.ro.

Tribunalul Bacău a respins, vineri, 5 martie, ca nefondată, contestaţia formulată de Aurelia Moroşan împotriva deciziei Judecătoriei Oneşti prin care fusese arestată preventivă. Astfel, femeia rămâne arestată şi a fost obligată să achite suma de 400 de lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Ea este acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate.

Decizia Tribunalului Bacău este definitivă.

Judecătoria Oneşti a admis, marţi, 2 martie, solicitarea procurorilor de arestare preventivă a Aureliei Moroşan, soţia bărbatului care a sechestrat şi a omorât doi muncitori. Decizia Judecătoriei a fost contestată.

CITEȘTE ȘI:Soția criminalului din Onești, șocată de acțiunile bărbatului: „Ştie că este un om impulsiv şi îi este frică de el”

Reamintim că luni, 1 martie, un bărbat a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti care i-a aparţinut şi pe care l-a pierdut, iar după câteva ore i-a înjunghiat, ambii murind în urma rănilor suferite -- detalii aici: Cine este criminalul care a ucis doi muncitori pe care i-a sechestrat. Un negociator a încercat 4 ore să-l convingă să le dea drumul

Agresorul a fost împuşcat în picioare de către poliţişti, fiind în continuare internat în spital.

CITEȘTE ȘI: Fiica criminalului din Oneşti: ''Când cineva tăia o găina, fugea la 5 metri în spate... A fost moment de colaps, nebunie, s-a pus o pată neagră fața ochilor''


Sursă foto: Adevărul

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233