dobroge.tv

Live

Mobilizare impresionantă după ce un copil a fost umilit de învăţătoare, de 1 Martie. Sute de oameni vor să-i cumpere mărţişoarele ''urâte''

Mobilizare impresionantă după ce un copil a fost umilit de învăţătoare, de 1 Martie. Sute de oameni vor să-i cumpere mărţişoarele ''urâte''
04 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

O învățătoare din comuna argeșeană Slobozia este acuzată că a umilit un elev de clasa a III-a, după ce acesta i-a oferit o ciocolată și un mărțișor. Băiatul a fost atât de afectat încât le-a povestit părinților că nu mai vrea să meargă la școală. 

Învățătoarea i-ar fi spus elevului că mărțișorul este urât și că nu a fost în stare să cumpere un mărțișor de calitate. Știrea a creat o campanie impresionantă de sprijin pentru Nicolae și sute de oameni spun că vor să cumpere mărțișoare „urâte” de la Nicolae.

Părinții au făcut o sesizare la Inspectoratul Şcolar Argeş și au explicat că veniturile nu le permit să ofere mărțișoare mai costisitoare, cu atât mai mult cu cât Nicolae are miopie și necesită operație. Aceeași învățătoare i-a fost dascăl și lui Ionuț, tatălui baiatului batjocorit. El a cerut acordul directorului școlii să poată sta pe hol în timpul orelor pentru a preveni astfel de incidente întrucât mai are un fiu în aceeași școală, în clasa a VII-a. Cererea tatălui a fost aprobată.

„Foarte mult l-a supărat că doamna l-a făcut sărac, că nu are un leu și că-l amenință că-i dă înapoi mărțișorul”, a spus tatăl copilului la Digi24.

„Doamna învățătoare și-a permis să pună diagnosticul de hiperactiv. Copilul meu nu are acest diagnostic de la un specialist. Au fost presiuni, că ar fi bine să mergem la o școală specială, că poate îi va fi mai bine lui Nicolae, dar nu sunt de acord cu ce a spus. El trebuie să învețe într-o școală normală, să știe că e un copil normal”, a adăugat el.

„Nicolae are probleme la ambii ochi la care trebuie să se intervină chirurgical cu implanturi de cristalin, la ambii ochi”, a mai spus tatăl copilului.

Jurnalista Oana Dobre Dimofte a lansat pe Facebook o inițiativă de mobilizare pentru Nicolae, care va face mărțișoare pentru cei care vor să le cumpere. 

După ce cazul a apărut în presă, sute de oameni s-au oferit să cumpere mărțișoare de la Nicolae.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233