dobroge.tv

Live

Soția bărbatului care i-a ucis pe cei doi muncitori îl încuraja din apartamentul vecin: femeia a fost arestată

Soția bărbatului care i-a ucis pe cei doi muncitori îl încuraja din apartamentul vecin: femeia a fost arestată
02 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Autorităţile au povestit cum au intervenit în situaţia de criză de la Oneşti, unde un bărbat şi-a ieşit din minţi şi i-a ucis pe cei doi muncitori care îi renovau fostul apartament. Soţia acestuia l-a încurajat în pornirile sale ucigaşe, scrie Observator News.

Un bărbat din Oneşti a ucis doi muncitori care se ocupau de renovarea fostului său apartament. Motivul este unul complex şi implică o nemulţumire de decizia unei instanţe care i-a confiscat apartamentul familiei bărbatului, după ce soţia sa ar fi delapidat o firmă cu o mare sumă de bani. Cei doi au rămas fără casă şi s-au mutat, menționează sursa citată -- detalii aici: Cine este criminalul care a ucis doi muncitori pe care i-a sechestrat. Un negociator a încercat 4 ore să-l convingă să le dea drumul

În blocul respectiv, bărbatul şi femeia aveau prieteni la care mergeau destul de des, iar în ziua respectivă, soţia şi-a sunat bărbatul că în fostul lor apartament se aflau muncitori care executau activităţi de renovare.

Imediat, bărbatul a sosit înarmat şi a intrat peste muncitori, în fostul apartament. El a reuşit să-i imobilizeze pe amândoi, apoi a sunat la 112 şi a anunţat că o să ucidă, dacă cerinţele sale nu vor fi îndeplinite -- detalii aici:Doi meşteri care lucrau într-un apartament, sechestraţi şi ucişi de un bărbat cu o sabie şi un cuţit. Agresorul, împuşcat de poliţişti

Soția îl încuraja pe bărbat

În tot acest timp, bărbatul comunica cu soţia sa, care se afla în apartamentul de deasupra. Femeia îl încuraja şi îi transmitea că e bine ce face. Totul a culminat cu uciderea celor doi muncitori nevinovaţi.

„El avea încredere şi era asigurat că soţia lui este acolo. Este foarte adevărat că soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face. Motiv pentru care, la momentul de faţă, este prezentată cu propunere de arestare”, informează autorităţile -- detalii aici: Răspunsul șefilor din poliție, după moartea celor doi electricieni: „Deși era în timpul liber, negociatorul s-a prezentat într-un timp foarte scurt”

De asemenea, se pare că femeia chiar a fost prezentă în apartament înaintea dublei crime. Anchetatorii i-ar fi găsit în geantă aceleaşi bride cu care erau legaţi muncitorii de mâini.

Femeia a fost şi ea, arestată, pentru că şi-a ajutat soţul să-i omoare pe cei doi muncitori, scrie sursa citată.

CITEȘTE ȘI: Revoltă după moartea celor doi electricieni. Silviu şi Dan au fost ucişi cu sânge rece, cu ''salvatorii'' afară. ''Dacă era suspect de trafic de pătrunjel şi mărar, altfel ar fi stat treaba?''


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233