dobroge.tv

Live

Revoltă după moartea celor doi electricieni. Silviu şi Dan au fost ucişi cu sânge rece, cu ''salvatorii'' afară. ''Dacă era suspect de trafic de pătrunjel şi mărar, altfel ar fi stat treaba?''

02 martie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Silviu Iştoan, de 38 de ani, şi Dan Patatu 55 de ani, sunt cele două victime ale criminalului din Oneşti. Cei doi electricieni au murit luni, după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie. Silviu a rămas orfan de mamă de la vârsta de trei ani, fiind crescut de tată cu multă dragoste, alături de fratele său, au declarat cei care l-au cunoscut, pentru adevarul.ro.

Gheorghe Moroşan i-a sechestrat pe cei doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit. Reprezentanţii Primăriei Oneşti au anunţat că marţi, 2 martie, vor vota în Consiliul Local acordarea unor ajutoare de urgenţă pentru familiile lor.

Laurenţiu Neghină, primarul oraşului, a postat pe pagina de Facebook un mesaj de condoleanţe: „Sunt consternat de evenimentul dramatic întâmplat în oraşul nostru! Sunt alături de familiile victimelor nevinovate! Sincere condoleanţe!“

Oamenii sunt revoltaţi şi acuză că autorităţile au intervenit prea târziu

După apariţia în presă a cazului, oamenii au transmis mii de mesaje prin care îşi exprimă nemulţumirea la adresa autorităţilor.

  • Omul ala a stat în balcon muult. De ce nu i-a tras nimeni un glont in cap?!
  • Poliţiştii ies în stradă pentru salarii mărite, dar am văzut valoarea politiei romane, isi iau banii degeaba. Sa ne spuna ce nu au avut in dotare, unde sunt liderii de sindicat din politie, ca nu prea i-am mai vazut.
  • O NOUĂ OPERAȚIUNE RATATĂ A POLIȚIEI - AU MURIT MĂCELĂRIȚI 2 OAMENI (în orașul Onești)- dar poliția a așteptat lângă criminal 5 ore, si n-a intervenit decât DUPĂ moartea lor.***Nu s-a învățat nimic din moartea Alexandrei, când poliția a așteptat 19 ore lângă casa lui Ghe.Dincă ?
  • Oare daca era suspect de "trafic" de patrunjel si marar altfel ar fi stat treaba???In ce tara traim!!???politia joaca rolul spectatorului in cazuri in care ar trebui sa intervina in forta!!!
  • Poliția română doarme nu avem legi în țară păcat, mor oamenii nevinovați.
  • Rusine pentru cei ce se cred polițiști și întrebarea se pune daca acești polițiști sunt intr-adevar capabili să ofere protecție si ordine....Niste fatalai ,care stau la țigară și cafea ,pînă se petrece ,,fapta"bupa care ,,intervin pt ce?
  • "Specialistii" erau grabiti sa ajunga la protestul din fata Cotroceniului, sa ceara salarii marite, sporuri si pensii speciale! Doar atat i-a invatat Coarna, liderul lor, acum parlamentar!
  • Plătim cu banii noștri niste incompetenți că sa ne păzească...le oferim și pensie specială la 45 de ani...
  • In loc sa salveze 2 oameni nevinovați,cu familie, copii și poate nepoți, au preferat să salveze un infractor
  • În 5 ore aveau timpul sa vada si ce note a avut la scoala. Cum sa nu ai un lunetist in asemenea cazuri? Trebuia impuscat din blocul de vis-a vis... Suntem sub orice critica... Trebuie sa ne aparam singuri...liber la arme.
  • Ce proceduri au ăștia? Ce reguli? Trebuie sa moara victimele arse, torturate, violate, infunghiate, ca apoi sa spargi o ușă?
  • Ca-n telenovele!!!! România după 31 de aniii!!!
  • Probabil au incercat sa-si “negogieze “in timpul asta si salariile,e de rasul lumii,
  • Acum imaginati-vă un atac terorist cu oameni înarmați .... ce se întâmplă, dacă unul cu un cuțit a putut face așa ceva.România nu este o țară sigură absolut deloc!!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233