dobroge.tv

Live

Constănţeni, este nevoie de sânge. Centrul de Transfuzii, deschis şi sâmbătă

Constănţeni, este nevoie de sânge. Centrul de Transfuzii, deschis şi sâmbătă
23 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Centrul de Transfuzii Sanguine Constanța anunță pe cei care nu au avut timp să doneze în timpul săptămânii că o pot face sâmbăta aceasta, 27 februarie.

,,Rugăm persoanele care doresc să doneze sânge, dar nu o pot face în zilele lucrătoare, să se prezinte sâmbătă 27.02.2021, în intervalul 08:30-13:00. Solicitarile de sange și componente sanguine ale spitalelor din judet si din Bucuresti sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile. Pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional; fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța dispune de toate materialele necesare activității medicale, echipa depune eforturi lucrând în week-end-uri, dar fără contribuția dumneavoastră, a oamenilor sănătoși, dornici să ajute donând sânge, eforturile noastre nu își ating obiectivul.

Vă rugăm sa nu ignorați acest mesaj și să luați în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbata dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge.

În paralel, se va desfășura și acțiune de informare și recrutare de donatori de celule stem, cu înscriere în Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem”, se arată într-un comunicat al CRTS Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233