dobroge.tv

Live

Polițiști din cadrul Gărzii de Coastă, amendați pentru că pescuiau într-o zonă protejată. VIDEO

22 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Doi angajați din cadrul Gărzii de Coasta și unul de la IGPF, au profitat de timpul liber, și au mers la pescuit pe lacul Răducu din Rezervația Biosferei Deltei Dunării, zona ce este protejată. Aceștia au fost surprinși, iar imaginile au ajuns pe o rețea de socializare.

Angajați ai poliției de frontieră la pescuit în lacul Răducu, zonă strict protejată! Un simplu localnic dacă era găsit acolo deja era arestat,dar fiind un o persoană cu functie nu se aplică aceleași reguli”, este mesajul postat pe pagina Comuna Crișan.

Conducerea Gărzii de Coastă s-a sesizat și a dispus efectuarea unor verificări, iar trei lucrători au fost sancționați.

Referitor la apariția în spațiul public a unor imagini cu trei angajați ai instituției aflați într-o barcă pe un lac din Biosferă Deltei Dunării, ce reprezintă arie protejată, precizăm următoarele: Din primele verificări s-a constatat că, evenimentul a avut loc în data de 18.01.2021, când doi angajați din cadrul Gărzii de Coastă și unul de la IGPF, aflaţi în timpul liber, au fost sancţionati contravențional de către un agent din cadrul Administrației Rezervaţia Biosferă Delta Dunării pentru că au intrat cu o barcă pe Lacul Răducu, situat între Brațele Chilia și Sulina, fiind arie protejată, interzisă accesului liber.

Cei trei lucratori au fost sanctionati pentru nerespectarea accesul în zona respectivă. În barcă se afla o undița, dar nu exista o captură de pește. Precizăm că la acea dată nu era perioada de prohibiție la știucă. Conducerea Gărzii de Costă s-a sesizat cu privire la aspectele semnalate și a dispus efectuarea unor verificări prin Biroul Control”, a precizat Garda de Coastă.


Sursă foto/video: Facebook Comuna Crișan

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233