dobroge.tv

Live

Au râs că a parcat ca un ''handicapat'', fără să-i cunoască povestea. Lecţia dată de un constănţean: ''Vă doresc ca măcar o zi să trăiți cu 8 șuruburi în coloană''

Au râs că a parcat ca un ''handicapat'', fără să-i cunoască povestea. Lecţia dată de un constănţean: ''Vă doresc ca măcar o zi să trăiți cu 8 șuruburi în coloană''
22 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Ne pricepem cel mai mult să judecăm, fără să realizăm că de multe ori ne pripim să tragem o concluzie. Fenomenul "Parchez ca un bou" s-a transformat într-o vânătoare a şoferilor care îşi lasă maşina pe unde apucă, fără a respecta regulile. Există, însă, şi excepţii, aşa cum este şi cazul prezentat astăzi.

Un constănţean aflat la cumpărături surprinde o maşină parcată pe două locuri de handicap, aşa că scoate repede telefonul şi face o fotografie pe care o postează pe grupul de Facebook "Parchez ca un bou Constanţa" pentru a vedea lumea cât de "handicapat" e cel care a putut să parcheze aşa. Nu a verificat dacă omul are sau nu o legitimaţie pentru a parca pe un astfel de loc, nici nu mai conta, pentru că oricum parcase pe două locuri.

Rezultatul este cel aşteptat: internauţii se întrec în comentarii care mai de care mai jignitoare. Comentarii pe care le vede şi posesorul maşinii. Liviu explică într-un comentariu motivul pentru care a parcat aşa: "Poate nu ar fi stricat ca persoana care a făcut fotografia să facă și una în care, pe de-o parte să apară și legitimația mea de handicap, dar în primul rând să fi făcut o fotografie din care să reiasă de ce am parcat așa. Pe locurile pe care am dreptul să parchez, erau parcate autoturismele celor de la Food Panda, și cu greu am reușit să îmi strecor și eu mașina între ele. Nu știu ce handicap au cei de la Food Panda, dar în momentul în care am ajuns în parcare, vă garantez că aproape 90% , dacă nu și mai bine, erau ocupate de maeștrii livrărilor, așa că acesta este motivul pentru care am parcat astfel mașina. Oricum nu mi se pare în regulă să îmi puneți mașina cu numărul neblurat, sens în care vă asigur că mă voi ocupa de acest aspect. Vă atașez fotografii cu permisul meu de handicap și vă doresc ca măcar o zi să trăiți cu 8 șuruburi în coloană și cu spondilită anchilozantă".

Chiar şi după ce a fost postat mesajul în care bărbatul şi-a justificat modul de a-şi parca maşina, s-au trezit unii să-i reproşeze că totuşi a parcat pe două locuri. Chiar şi aşa, au fost şi oameni care au sărit în apărarea şoferului: "Pe cât de repede au ieșit "deștepții" pe interval, pe atât de repede s-au băgat înapoi în carapacea aia a lor limitată. Cam așa e pe grupul asta. Măcar de-si recunoștea vreunul greșeala de a jigni fara a cunoaște toată situația și tot contextul. In rest... să-i ferească karma de astfel de întâmplări".

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233