dobroge.tv

Live

TRAGEDIA DE LA CONSTANŢA. După ce a sărit de la etaj, femeia a fost mutată de la locul unde s-a prăbuşit fără targă. Explicaţia ISU

18 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

În spaţiul public a apărut o nouă filmare de la intervenţia la incendiul produs marţi într-un apartament din Constanţa. O femeie de 57 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul şase, pentru a scăpa de flăcări.

Cu câteva lucruri salvate într-o pungă, un bărbat priveşte neputincios cum soţia se stinge din viaţă. Acuzaţii grave: ''Murim cu pompierii lângă noi''

În filmare, se vede cum femeia este mutată din locul unde căzuse, ridicată fără targă şi apoi au început manevrele de resuscitare. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anamaria Stoica, a explicat de ce s-a întâmplat acest lucru şi motivul pentru care femeia a fost ridicată fără targă.

INCENDIU CONSTANŢA. Mărturia dureroasă a soţului femeii: "Pompierii erau lângă mine. Priveau cum stă acolo și țipă... și fumul ieșea din spatele ei îngrozitor"

"Având în vedere faptul că focul se manifesta generalizat şi cu violenţă la etaj, personalul aflat la faţa locului a abordat o manevră de urgenţă pentru mutarea victimei din zona respectivă întrucât în orice moment din cauza focului puteau să se desprindă elemente din construcţia blocului, tâmplăria PVC sau sticlă din cauza temperaturii înalte a focului şi să se spargă astfel să creeze traume suplimentare victimei sau chiar personalului medical, care deja, cum se vede pe imagini, a început să acorde primul ajutor medical în condiţii de siguranţă. Cum se observă în imagini, paramedicii se află în proximitatea locului acolo unde s-a întâmplat tragicul eveniment, iar interesul major a fost de a aplica în cel mai scurt timp manevrele de resuscitare victimei în condiţii de siguranţă. Să ia targa ar fi presupus un timp suplimentar, iar în acele momente orice secundă, orice minut erau vitale”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233