dobroge.tv

Live

Doi poliţişti din cadrul IPJ Constanţa, declaraţi incompatibili de ANI. În timpul liber, erau instructori auto

Doi poliţişti din cadrul IPJ Constanţa, declaraţi incompatibili de ANI. În timpul liber, erau instructori auto
18 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Doi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au fost găsiţi incompatibili de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

Poliţistul Ionel-Claudiu Doicaru din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa – Poliţia Municipiului Mangalia a fost declarat incompatibil deoarece timp de aproape trei ani a fost şi instructor auto.

„În perioada 22 decembrie 2017 – 07 mai 2020, a deţinut şi exercitat simultan funcţia publică cu statut special (poliţist rutier) şi funcţia de instructor auto în cadrul unei societăţi comerciale, încălcând, astfel dispoziţiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, transmite ANI.

Şi Elvis Omer, poliţist în cadrul în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa – Poliţia Municipiului Constanţa a fost declarat incompatibil pentru că a făcut acelaşi lucru.

„În perioada 12 aprilie 2018 – 20 februarie 2020, a deţinut şi exercitat simultan funcţia publică cu statut special de agent de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, Biroul Rutier şi funcţia de instructor auto în cadrul unei societăţi comerciale, încălcând, astfel dispoziţiile art. 96, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, spun cei de la ANI.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Elvis Omer nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233