dobroge.tv

Live

Vot favorabil în Parlament pentru eliminarea pensiilor speciale

Vot favorabil în Parlament pentru eliminarea pensiilor speciale
17 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Camera Deputaţilor şi Senatul reunite în plenul comun de miercuri, 17 februarie, au votat eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Comisia pentru statut a adoptat raport de admitere cu amendamente la proiectul PSD privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Singurii parlamentari care s-au abţinut au fost cei de la UDMR. Proiectul va ajunge la Klaus Iohannis pentru promulgare, scrie Observator News.

Vot favorabil în Parlament pentru eliminarea pensiilor speciale. Au fost 357 de voturi pentru, 0 abţineri, 0 voturi împotrivă, 30 de parlamentari prezenţi nu au votat. Iniţiativa a fost adoptată, iar proiectul va merge la preşedintele Klaus Iohannis pentru promulgare.

Suntem astăzi într-un moment în care Parlamentul are ocazia să reintre în slujba cetățeanului român. Are ocazia să arate că cine împarte nu își face parte și că legile trebuie făcute pentru cetățeni și nu pentru privilegiați. Sănătatea democrației românești depinde de capacitatea noastră de a lăsa populismul, demagocia, dorința de a obține venituri. Nu e drept ca parlamentarii să își dea pensii speciale în timp ce românii trăiesc cu pensii mici. Astăzi trebuie să fie doar primul pas. Trebuie să facem ordine în legislația pensiilor. Trebuie să facem dreptate pentru oameni. Îmi scot pălăria în fața tuturor parlamentarilor care astăzi vor vota eliminarea pensiilor speciale, indiferent de partidul din care fac parte”, a declarat Ludovic Orban, în timpul ședinței.

Azi PSD recunoaște că pensiile speciale inventate de ei sunt o rușine. Astăzi acest Parlament aduce puțină demnitate și onoare acestei țări. Astăzi reparăm puțin dintr-o reparație uriașă de care are nevoie România. În lunile și săptămânile următoare se va lupta ca cât mai multe din pensiile speciale să fie eliminate”, a declarat Dan Barna, în timpul ședinței.


Sursă foto: News.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233