dobroge.tv

Live

Parchetul Militar București anchetează intervenţia pompierilor în cazul incendiului din Constanța. "Încadrarea este, potrivit actului de sesizare, de neglijență în serviciu"

Parchetul Militar București anchetează intervenţia pompierilor în cazul incendiului din Constanța.
17 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Parchetul Militar s-a autosesizat și a deschis un dosar penal in rem pentru neglijență în serviciu în legătură cu intervenția ISU Dobrogea în cazul incendiului din Constanța, unde o femeie a căzut în gol, sub privirile pompierilor, de la balconul locuinței de la etajul 6, în încercarea de a se salva din flăcări.

"Procurorii militari de la Parchetul Militar București s-au sesizat din oficiu cu privire la modalitatea în care s-a făcut intervenția pompierilor de Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța la incendiul din municipiul Constanța. Încadrarea este, potrivit actului de sesizare, de neglijență în serviciu. Urmează să se facă cercetări", a declarat miercuri, pentru HotNews.ro, purtătorul de cuvânt al parchetului Militar București, Dana Dediu.

În acest caz, este în derulare și o anchetă a Parchetului Constanța, pentru ucidere din culpă și distrugere din culpă. Dosarul a fost deschis in rem de către Poliție.

Reamintim că o femeie de 56 de ani din Constanța a murit marți după ce a sărit de la balconul apartamentului de la etajul 6, cuprins de un incendiu violent. Ea ieșise pe balcon pentru a scăpa de flăcările din locuință. Pompierii veniți la fața locului nu aveau însă nici autoscară și nici o saltea pe care femeia să poată sări, așa că au privit neputincioși cum femeia a căzut, în timp ce încerca să coboare pe zidul blocului, din balcon: Cu câteva lucruri salvate într-o pungă, un bărbat priveşte neputincios cum soţia se stinge din viaţă. Acuzaţii grave: ''Murim cu pompierii lângă noi''


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233