dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Cadrele medicale au luptat să-i salveze viaţa femeii care a sărit de la balcon pentru a nu arde de vie. Din păcate, femeia s-a stins din viaţă

16 februarie 2021
Redactia DTV
Publicitate

Medicii nu au putut salva viaţa femeii care a sărit din apartamentul său care luase foc, în municipiul Constanţa. În urmă cu puţin timp a fost declarat decesul acesteia. În urma căzăturii, femeia a suferit răni grave, aflându-se în stop cardiorespirator.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anca Chiriţă, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi dimineaţa, la un incendiu izbucnit la un apartament situat pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanţa.

“Se intervine cu trei autospeciale de stingere şi o autoscară pentru lichidarea incendiului izbucnit la un apartament situat în municipiul Constanţa, la etajul şase dintr-un bloc cu şapte nivele. Apartamentul arde generalizat cu flacără deschisă şi degajare mare de fum. O femeie se află în stop-cardiorespirator. Sunt trei ambulanţe la faţa locului, care acordă primul ajutor medical”, a anunţat Anca Chiriţă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233